Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
hawk21cmb
hawk21cmb
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 97

HISZPANIA: Igo feat. Miuosh & Zespół Śląsk - Płomienie  Empty HISZPANIA: Igo feat. Miuosh & Zespół Śląsk - Płomienie

Czw 28 Lis - 21:12
Siema! Jako, że nie za bardzo potrafię w polską muzykę, to miałem bardzo mało typów na reprezentanta w tej edycji.

Po szybkiej burzy mózgów, następuje co następuje. :spain: Hiszpanię reprezentować będzie pokaźna reprezentacja w składzie Igo (Igor Walaszek), Miuosh (Miłosz Borycki) i Zespół Pieśni i Tańca - Śląsk z piosenką Płomienie.

Miłego odsłuchu.

:spain: Igo feat. Miuosh & Zespół Śląsk - Płomienie  :spain:

skrót od 4:01
Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2333

HISZPANIA: Igo feat. Miuosh & Zespół Śląsk - Płomienie  Empty Re: HISZPANIA: Igo feat. Miuosh & Zespół Śląsk - Płomienie

Czw 28 Lis - 21:43
Przymierzałem się do wystawienia Igo z innym utworem, ale się wahałem. Dziękuję za podjęcie decyzji za mnie 😜. Uwielbiam tą folkową inicjatywę Miuosha i cieszę się, że jest kontynuowana w ramach drugiego albumu. Jeszcze nie miałem okazji go przesłuchać, ale z części pierwszej najbardziej podobały mi się utwory z udziałem Ralpha Kamińskiego i Julii Pietruchy.

hawk21cmb lubi ten post

hawk21cmb
hawk21cmb
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 97

HISZPANIA: Igo feat. Miuosh & Zespół Śląsk - Płomienie  Empty Re: HISZPANIA: Igo feat. Miuosh & Zespół Śląsk - Płomienie

Czw 28 Lis - 21:54
@Dawid ufff, jak zobaczyłem, że napisałeś komentarz, to już się wystraszyłem, że jakieś chińskie wstawki tam znalazłeś i będzie DSQ  HISZPANIA: Igo feat. Miuosh & Zespół Śląsk - Płomienie  1f60b

Dawid lubi ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: