- hawk21cmbUżytkownik
- Liczba postów : 97
HISZPANIA: Igo feat. Miuosh & Zespół Śląsk - Płomienie
Czw 28 Lis - 21:12
Siema! Jako, że nie za bardzo potrafię w polską muzykę, to miałem bardzo mało typów na reprezentanta w tej edycji.
Po szybkiej burzy mózgów, następuje co następuje. Hiszpanię reprezentować będzie pokaźna reprezentacja w składzie Igo (Igor Walaszek), Miuosh (Miłosz Borycki) i Zespół Pieśni i Tańca - Śląsk z piosenką Płomienie.
Miłego odsłuchu.
skrót od 4:01
Po szybkiej burzy mózgów, następuje co następuje. Hiszpanię reprezentować będzie pokaźna reprezentacja w składzie Igo (Igor Walaszek), Miuosh (Miłosz Borycki) i Zespół Pieśni i Tańca - Śląsk z piosenką Płomienie.
Miłego odsłuchu.
Igo feat. Miuosh & Zespół Śląsk - Płomienie
skrót od 4:01
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2333
Re: HISZPANIA: Igo feat. Miuosh & Zespół Śląsk - Płomienie
Czw 28 Lis - 21:43
Przymierzałem się do wystawienia Igo z innym utworem, ale się wahałem. Dziękuję za podjęcie decyzji za mnie . Uwielbiam tą folkową inicjatywę Miuosha i cieszę się, że jest kontynuowana w ramach drugiego albumu. Jeszcze nie miałem okazji go przesłuchać, ale z części pierwszej najbardziej podobały mi się utwory z udziałem Ralpha Kamińskiego i Julii Pietruchy.
hawk21cmb lubi ten post
- hawk21cmbUżytkownik
- Liczba postów : 97
Re: HISZPANIA: Igo feat. Miuosh & Zespół Śląsk - Płomienie
Czw 28 Lis - 21:54
@Dawid ufff, jak zobaczyłem, że napisałeś komentarz, to już się wystraszyłem, że jakieś chińskie wstawki tam znalazłeś i będzie DSQ
Dawid lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: