Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Drover
Drover
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 782

NORWEGIA: Samaris - Góða tungl Empty NORWEGIA: Samaris - Góða tungl

Pon 23 Mar - 14:25

[You must be registered and logged in to see this image.]
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

NORWEGIA: Samaris - Góða tungl Empty Re: NORWEGIA: Samaris - Góða tungl

Wto 24 Mar - 11:36
No ciekawe. Przez większość czasu tylko takie stukanie plus wibrowanie dźwięku, ale dzięki temu głos wokalistki tym lepiej się z tym wszystkim komponuje i ma to swój klimat.
Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2288

Czw 2 Kwi - 17:51
Pierwsze wysluchanie bardzo na plus, ale no jednak nie jest to coś mega odkrywczego. Bardzo przyjemnie brzmi głos wokalistki w połączeniu z tymi dźwiękami. Ładny teledysk.
vestmann
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 346

Pią 3 Kwi - 13:50
Utwór znam i bardzo lubię. Podoba mi się ten spokój i hipnotyzujący rytm. Jeszcze za czasów KP - zastanawiałem się nad jej wyborem, ale niestety przegrała w preselekcjach :( Mam nadzieję, że teraz pójdzie lepiej i przynajmniej się uda awansować do finału, bo Góða tungl zdecydowanie na to zasługuje Uśmiech
Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 919

Pią 3 Kwi - 16:18
Skandynawia w swoim najlepszym, tajemniczym, mroźnym i surowym klimacie. Nie jest to może muzyka, jakiej słucham na co dzień, jednak od czasu do czasu lubię zanurzyć się w takie rejony muzyczne. Odważny wybór, jestem szalenie ciekawy jaki przyniesie wynik.

Drover napisał: Btw, nie myślałeś, żeby zostawić to na imienną? [w sensie Aurę/Shanię, przyp. red].

Z dwóch powodów nie. Po pierwsze na tę edycję mam kompletnie inne plany. A po drugie serię chciałem rozpocząć od jednej z piosenek, dzięki której w ogóle wracam do konkursu Wink
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: