- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
NORWEGIA: Samaris - Góða tungl
Pon 23 Mar - 14:25
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: NORWEGIA: Samaris - Góða tungl
Wto 24 Mar - 11:36
No ciekawe. Przez większość czasu tylko takie stukanie plus wibrowanie dźwięku, ale dzięki temu głos wokalistki tym lepiej się z tym wszystkim komponuje i ma to swój klimat.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Czw 2 Kwi - 17:51
Pierwsze wysluchanie bardzo na plus, ale no jednak nie jest to coś mega odkrywczego. Bardzo przyjemnie brzmi głos wokalistki w połączeniu z tymi dźwiękami. Ładny teledysk.
- vestmannUżytkownik
- Liczba postów : 346
Pią 3 Kwi - 13:50
Utwór znam i bardzo lubię. Podoba mi się ten spokój i hipnotyzujący rytm. Jeszcze za czasów KP - zastanawiałem się nad jej wyborem, ale niestety przegrała w preselekcjach :( Mam nadzieję, że teraz pójdzie lepiej i przynajmniej się uda awansować do finału, bo Góða tungl zdecydowanie na to zasługuje
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Pią 3 Kwi - 16:18
Skandynawia w swoim najlepszym, tajemniczym, mroźnym i surowym klimacie. Nie jest to może muzyka, jakiej słucham na co dzień, jednak od czasu do czasu lubię zanurzyć się w takie rejony muzyczne. Odważny wybór, jestem szalenie ciekawy jaki przyniesie wynik.
Z dwóch powodów nie. Po pierwsze na tę edycję mam kompletnie inne plany. A po drugie serię chciałem rozpocząć od jednej z piosenek, dzięki której w ogóle wracam do konkursu
Drover napisał: Btw, nie myślałeś, żeby zostawić to na imienną? [w sensie Aurę/Shanię, przyp. red].
Z dwóch powodów nie. Po pierwsze na tę edycję mam kompletnie inne plany. A po drugie serię chciałem rozpocząć od jednej z piosenek, dzięki której w ogóle wracam do konkursu
Pozwolenia na tym forum: