POLSKA: Aimer - Dareka Umi Wo
+2
Aro
Fenistil
6 posters
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
POLSKA: Aimer - Dareka Umi Wo
Sro 25 Mar - 22:17
Polskę w tej wspaniałej edycji będzie reprezentowała Aimer - Dareka Umi Wo
[You must be registered and logged in to see this link.]
Dzia max za głosy napisze wam komy na dniach uwu
Nie będę ukrywał, że ta piosenka miała być wystawiona w pierwszej edycji, ale coś nie pykło :P
skrót 00;30-01;20
Dzia max za głosy napisze wam komy na dniach uwu
Nie będę ukrywał, że ta piosenka miała być wystawiona w pierwszej edycji, ale coś nie pykło :P
skrót 00;30-01;20
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: POLSKA: Aimer - Dareka Umi Wo
Sro 25 Mar - 22:36
No fajna piosenka, z klimatem i jednocześnie mocno ciapońska. Zdziwiony jestem trochę, bo byłem na 100% pewny, że to ta jej druga piosenka wygra.
- GośćGość
Czw 26 Mar - 21:10
Ja natomiast zaskoczony nie jestem, ta piosenka ma w sobie takie cechy, które sprawiają mi przyjemność przy słuchaniu, bardzo intrygująca i można wyczuć pewne emocje, pozostawia po sobie bardzo dobre wrażenie, do którego chcę się wracać. Mam nadzieję, że Aimer w Twoich rękach dobrze sobie poradzi, będę trzymał kciuki
Powodzenia
Powodzenia
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 28 Mar - 17:17
Podobnie jak [You must be registered and logged in to see this link.] jestem zaskoczony, że to właśnie ta, a nie druga propozycja Aimer wygrała. Tutaj za to jest całkiem zgrabnie budowany klimat i dramatyzm, wyraźnie jest też zaznaczona orientalna nuta. Utwór też na pewno przyciąga i zachęca, żeby przesłuchać go więcej niż jeden raz. Na minus jednak czas trwania - myślę, że gdyby wyciąć pewne dłużące się fragmenty słuchałoby się tej propozycji jeszcze lepiej
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 28 Mar - 22:10
Ta piosenka jest totalnie zjawiskowa *_* :ooo
uWu oWo
Czuć klimacik japońskiej baśni. Wokalizy w niespotykanym często rejestrze, to sprawia, ze utwór naprawdę się wyróżnia!!! Piękny głos, niesamowita kompozycja. 5 minut trwania w ogóle się nie dłuży, a pozwala się na dłużej zatopić w tej historii. OMG, chyba 4 miejsce zaraz po Belgii, Serbii i Macedonii.
[You must be registered and logged in to see this image.]
uWu oWo
Czuć klimacik japońskiej baśni. Wokalizy w niespotykanym często rejestrze, to sprawia, ze utwór naprawdę się wyróżnia!!! Piękny głos, niesamowita kompozycja. 5 minut trwania w ogóle się nie dłuży, a pozwala się na dłużej zatopić w tej historii. OMG, chyba 4 miejsce zaraz po Belgii, Serbii i Macedonii.
[You must be registered and logged in to see this image.]
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Pią 3 Kwi - 1:24
Ten utwór jest dziwny. Prawdopodobnie gdyby trwał krócej, podobałby mi się bardzo. Łapie się na tym, że mam go czasami w głowie xD
Klimat jest świetny, ale niestety całość się max dłuży i kompletnie się nie rozwija. Ja wielkim fanem ogółem muzy z japan nie jestem, nie jest źle, gdyby było krócej, byłoby świetnie, tak jest tylko przyzwoicie. Trochę szkoda. Powodzenia!
Klimat jest świetny, ale niestety całość się max dłuży i kompletnie się nie rozwija. Ja wielkim fanem ogółem muzy z japan nie jestem, nie jest źle, gdyby było krócej, byłoby świetnie, tak jest tylko przyzwoicie. Trochę szkoda. Powodzenia!
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Pią 3 Kwi - 7:38
Nie słucham raczej japońskiej muzyki i nie orientuję się w niej, dlatego zawsze miło posłuchać czegoś takiego od święta w PDF. Dla mnie ładne. Całkiem mi się podoba i życzę awansu.
Btw. Zabrałeś mi Polskę. :(
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Pią 3 Kwi - 15:58
Łosoś napisał:Ten utwór jest dziwny. Prawdopodobnie gdyby trwał krócej, podobałby mi się bardzo. Łapie się na tym, że mam go czasami w głowie xD
omg wy serio tego nie hejcice :o <3
tu wersja ktorej slucha kazdy mangozjeb skrocona
Drover napisał:
Przepraszam max nie mialem pomysłu na nic innego :C
Pozwolenia na tym forum: