BIAŁORUŚ: Sofi Tukker - Swing
+5
Morison
Dawid
hawk21cmb
Aro
Liver
9 posters
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
BIAŁORUŚ: Sofi Tukker - Swing
Nie 12 Kwi - 1:35
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Re: BIAŁORUŚ: Sofi Tukker - Swing
Nie 12 Kwi - 16:09
Zespół kojarzę, ale nie znałem tej piosenki. I cóż, dobra łupanka nie jest zła, a portugalskiego w tej edycji się nie spodziewałem Utwór na pewno będzie wyróżniać się na tle stawki, a ja na pewno będę do niego wracał. O wiele lepszy wybór niż ostatnio
- hawk21cmbUżytkownik
- Liczba postów : 92
Nie 12 Kwi - 19:34
No tak jest Liver - jest impr.... tzn. kawałek z FIFY Czy to są moje dźwięki? I tak i nie. Akurat tej FIFY nie mam, ale myślę że gdybym ją miał i miał ten kawałek siłą rzeczy 931378 razy osłuchany to byłbym fanem i bym stwierdził że się wyróżnia w ścieżce dźwiękowej gry. Jednak na razie, na ten moment to minęły trzy minuty i nie mogę powiedzieć że jestem jakoś bardzo przekonany do "Krawata na kiju" (tak tam chyba leci Powo!
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Nie 12 Kwi - 20:01
Myślałem o wystawieniu "Good Time Girl" od Sofi.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Nie 12 Kwi - 20:29
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Pon 13 Kwi - 16:22
Dużo lepsze niż ten szit z poprzedniej edycji co się go nie dało słuchać. Piosenka wciąga w luj i wyczuwam piękny wynik na koniec edyszyn chyba, że picze zjebią coś
- PrzemekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 157
Wto 14 Kwi - 17:57
W fifę nie gram, więc nie znałem wcześniej - ale to całkiem porządny kawałek, może nie do końca w moim stylu, ale powinien znaleźć tu grupę swoich fanów. Powodzenia.
- GośćGość
Sob 18 Kwi - 10:26
Coraz bardziej zaskakuja mnie twoje wybory hehe, wylamujesz sie poza schemat. Tworczosc Sofi Tukker trochę znam, zresztą miałem "Energia" w pre. Utwor cakkiem w porzo db skrzypce zywy i ogolem mega, mysle ze podejdzie tutejszym prawniczkom. Powodzenia.
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 353
Sob 18 Kwi - 16:31
Znałem nie z fify, a z tego że lubię Sofi Tukker i chętnie śledzę ich twórczość
lubię ten song wiec powodzenia!!
lubię ten song wiec powodzenia!!
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Nie 19 Kwi - 12:32
Po Twoich zapowiedziach na tę edycję byłem ciekawy co to takiego i okazało się, żę to naprawdę świetna rąbanka (a to nie zdarza się często). Do tego w tej dość jednorodnej (jak się spodziewam) edycji na pewno będziesz się mocno wyróżniał.
Pozwolenia na tym forum: