- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 249
ARMENIA: St. Lucia - Walking Away
Nie 12 Kwi - 11:08
Witajcie ponownie!
Życzę obfitego w pozytywne wrażenia odsłuchu!
Do skrótu poproszę fragment od 2:55
Po ostatnim świetnym wyniku, Armenia tym razem stawia na urodzonego w RPA, ale od kilkunastu lat zamieszkującego Stany Zjednoczone Jeana-Philippa Groblera. Powstały właśnie za oceanem projekt, którego Jean-Philipp jest założycielem nosi nazwę St. Lucia, a utwór "Walking Away" jest singlem pochodzącym z albumu "Hyperion", który został wydany przez grupę w 2018 roku.
ST. LUCIA - WALKING AWAY
Życzę obfitego w pozytywne wrażenia odsłuchu!
Do skrótu poproszę fragment od 2:55
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Re: ARMENIA: St. Lucia - Walking Away
Nie 12 Kwi - 16:15
Hmmm, ta piosenka ma mocno odczuwalny vibe lat 80. (głównie przez te syntezatory), co ogólnie jest obecnym trendem. Generalnie chciałbym dla odmiany napisać, że tym razem Twój wybór nie trafił do mnie itd... No ale nie chcę kłamać :P Od początku do końca wysłuchałem tej propozycji z przyjemnością i na pewno na jednym kontakcie się nie skończy Powien nawet, że jest minimalnie lepiej niż ostatnio! Powodzonka.
- PrzemekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 157
Wto 14 Kwi - 11:28
super song 10/10 powodzenia :!:
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Nie 19 Kwi - 13:16
Też czuję ten klimat retro, jest dobrze. Mocny rytm i syntezatory nadają tej piosence charakteru.
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Sro 22 Kwi - 17:26
Natknąłem się już kiedyś na ten utwór. Znałem ich piosenkę "Dancing On Glass", którą kiedyś ktoś udostępnił na jakieś grupie, na której się udzielam, jako utwór dnia. Bardzo ją lubię i przesłuchałem kilka innych nagrań. Miło powrócić do Walking Away po pewnym czasie. Jakoś teraz lepiej dla mnie wybrzmiewa, niż te coś koło 2 lata temu. Całkiem fajne nagranie. Trochę jestem zaskoczony, jak mało ma wyświetleń. Wydawało mi się jakoś, że ten zespół jest bardziej popularny.
- PrzemekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 157
Sro 22 Kwi - 19:31
Skrzeczek napisał:Trochę jestem zaskoczony, jak mało ma wyświetleń. Wydawało mi się jakoś, że ten zespół jest bardziej popularny.
Oni są w miarę popularni, na spotify niektóre piosenki mają po kilkadziesiąt milionów odtworzeń. Akurat ten singiel jakoś tak słabiej się przyjął, nie wiedzieć czemu.
Pozwolenia na tym forum: