IRLANDIA: Black Pumas - Colors
+2
Szymek79
marjuz
6 posters
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
IRLANDIA: Black Pumas - Colors
Pon 13 Kwi - 0:44
Jak edycja amerykańska, to niech będzie mocno amerykańsku. Przed państwem zespół Black Pumas z Teksasu. Miłego słuchania (skrót 1:26)
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Pon 13 Kwi - 1:29
Znam i lubię mam nadzieję, że tym razem koledzy docenią bardziej twoją propozycję niż ostatnio.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Re: IRLANDIA: Black Pumas - Colors
Pon 13 Kwi - 16:58
Ja nie znałem, ale zdecydowanie docenię. Totalny strzał w dziesiątkę. Niesamowity utwór sam w sobie i ciekawy wokal tworzą transcendentną całość. Pozwala to totalnie odpłynąć, a takie utwory lubię najbardziej. Jestem pod ogromnym wrażeniem! Teledysk i tekst spajają pozostałe aspekty i są bardzo jasną do zrozumienia historią. Biorąc pod uwagę samą statystykę to 1 na 7 utwórów w tej edycji powinien być śpiewany przez "niebiałych", zobaczymy czy się sprawdzi. Miło, że ktoś stawia na tego rodzaju barwność. Życzę jak najlepszego wyniku. Ostatnia edycja i odpadnięcie tam Irlandii jest dla mnie niewytłumaczalne.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Pon 13 Kwi - 18:14
Jak miło, że wprowadzasz kolejną odsłonę amerykańskiej muzyki (chociaż spodziewałem się bardziej klimatów country ) Jednak i tak jest oryginalnie, klimatycznie i wciągająco. Całościowo kojarzy mi się nieco z "tegorocznym", holenderskim Grow. Na szczęście tutaj więcej się dzieje w warstwie muzycznej, przez co piosenki po prostu lepiej się słucha. Mam nadzieję, że kolorki dobrze poradzą sobie w tabeli wynikowej.
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Nie 19 Kwi - 13:18
Też trochę kojarzy mi się z tegoroczną Holandią, a co za tym idzie - na razie czuję, że to zdecydowanie jest dobra muzyka, ale będę się musiał w to jeszcze stopniowo wsłuchiwać, żeby w pełni docenić.
- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 249
Sro 22 Kwi - 17:38
Twój wybór z tej edycji podoba mi się jeszcze bardziej niż poprzednio. Nie będę raczej powielać epitetów napisanych powyżej.
Tak tylko sobie myślę, że tym razem nie powinno być kłopotów z awansem do finału. Powodzenia!
Tak tylko sobie myślę, że tym razem nie powinno być kłopotów z awansem do finału. Powodzenia!
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Wto 24 Lis - 19:19
Serdecznie gratuluję temu fantastycznemu utworowi nominacji do Grammy w być może najważniejszej kategorii, czyli Nagranie Roku. Bonusowo jeszcze Album roku i "American roots".
marjuz, Darka and Fenistil lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: