- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 259
ARMENIA: Steps - Scared Of The Dark
Nie 24 Maj - 1:21
Witajcie w ormiańskim temacie!
Na ambitniejsze utwory przyjdzie może jeszcze kiedyś pora, a tym razem chciałem Was zanurzyć w zupełnie nowe rejony. Jeśli po KP miałem utwory, na których wystawienie kiedyś nie wystarczyło mi odwagi i bardzo ciekawiło mnie jak sobie by poradziły, to ten utwór meldowałby się na czołowych miejscach takiego zestawienia! Przedstawiam Wam brytyjską grupę Steps oraz szlagier osadzony w klimatach lat 80, a zarazem singiel, którym grupa powróciła po kilkunastu latach na arenę muzyczną - Scared Of The Dark. Super się do niego tańczy, odkurza, smaży jajecznicę, kroi kurczaka na obiad i pewnie milion innych rzeczy też także polecam. Może przedostatnie tym razem!
STEPS - SCARED OF THE DARK
(skrót poproszę od 2:50)
(skrót poproszę od 2:50)
- GośćGość
Re: ARMENIA: Steps - Scared Of The Dark
Nie 24 Maj - 12:17
O kurcze znam to, natknąłem się kiedyś na ten zespół i dokładnie na tą piosenkę ale nie wystawiłem bo region mi nie pozwalał i też nie wiem, jak reszta by odebrała takie rytmy, mi aczkolwiek się podobają ale nie wypowiem się za wszystkich..może w Twoich rękach piosenka nie zginie w półfinale (przedostatniego nie będzie )
Wracając jeszcze do piosenki rzeczywiście czuć klimat starych lat, choć tutaj nie brzmi to tak masakrycznie, jak przy niektórych propozycjach San Marino na Eurowizji w dodatku są tutaj też pewne momenty chwytliwe, a to również kolejny plus, reasumując będę kibicował.
Powodzenia :P
Wracając jeszcze do piosenki rzeczywiście czuć klimat starych lat, choć tutaj nie brzmi to tak masakrycznie, jak przy niektórych propozycjach San Marino na Eurowizji w dodatku są tutaj też pewne momenty chwytliwe, a to również kolejny plus, reasumując będę kibicował.
Powodzenia :P
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 931
Sob 30 Maj - 15:26
Wow, szlagier rodem z czołówki Eurowizji przełomów wieków Kocham. Oczywiście nie słucham raczej takiej muzyki na co dzień, ale czasami dobrze jest wyjść ze swojej strefy komfortu i dostać w ryj zupełnie innymi rytmami. Ta piosenka w tej roli sprawdza się doskonale, gulity plearuse pełną gębą. Coś czuję, że tym razem na ostatnim miejsce w semi na pewno się nie skończy.
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1958
Pon 1 Cze - 12:01
Słyszałem już wcześniej tę piosenkę, bardzo lubię, nośna jest. Aż się nie chce wierzyć, że nie było jej nigdy na Eurowizji, bo to są tak skrajnie eurowizyjne klimaty.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2304
Pon 1 Cze - 12:59
Wow Wow Wow! Ale bop muza. Jest w tym pozytywna dawka kiczu i w niczym ona nie przeszkadza w ogólnym rozrachunku. Disco 2006 vibe. Mega jestem ciekawy jak sobie poradzi. Zdecydowanie bliżej mi trzymania kciuków niż nie.
Pozwolenia na tym forum: