- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
BIAŁORUŚ: Nek feat. J-Ax - Freud
Sro 27 Maj - 11:53
Zarówno Nek (który był już kilka razy w KP/PdF-ie i pewnie się jeszcze kiedyś pojawi, zwłaszcza że denis wrócił), jak i J-Ax urodzili w 1972 a piosenka wydana została w 2016, więc sprawa jest jasna.
TELEDYSK
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Re: BIAŁORUŚ: Nek feat. J-Ax - Freud
Sob 30 Maj - 14:46
Widzę, że Białoruś także stawia na włoski, rapowo-popowy duet (ciekawe jak bardzo się na tym przejedziemy xddd). Zarówno Neka jak i J-AXA znam (nawet się kiedyś zastanawiałem, czy nie wystać jeden z jego piosenek), także co do tego duetu miałem wysokie oczekiwania. Na szczęście zostały one spełnione. Fajna energia bije z tego utworu, bardzo dobrze się tego słucha. Teledysk trochę jednak psuje te wrażenia, ale oczywiście nie będę brał go pod uwagę, zostańmy przy tym, że audio jak najbardziej daje radę.
Zauważyłem ciekawą tendencję, że w edycjach parzystych wybory z znacznie bardziej mnie przekonują niż w nieparzystych
Zauważyłem ciekawą tendencję, że w edycjach parzystych wybory z znacznie bardziej mnie przekonują niż w nieparzystych
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: BIAŁORUŚ: Nek feat. J-Ax - Freud
Pon 1 Cze - 11:42
Moją opinię na temat tej piosenki już znasz. Dobra, energiczna muzyka i świetne rapowane fragmenty. I patrząc na ten teledysk w sumie się nie dziwię, że nie chcesz go wystawiać.
Pozwolenia na tym forum: