CZARNOGÓRA: Faouzia - Born Without a Heart
+4
KarolStark
Dawid
Drover
Wonder
8 posters
- WonderUżytkownik
- Liczba postów : 266
CZARNOGÓRA: Faouzia - Born Without a Heart
Pon 15 Cze - 22:01
recap od 0:38
Zapraszam do komentowania i typowania
KarolStark and Wilk lubią ten post
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Re: CZARNOGÓRA: Faouzia - Born Without a Heart
Pon 15 Cze - 22:06
Mega nieznany song
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Pon 15 Cze - 22:09
Wow, co za odkrycie!!! Artystka z Argentyny Albanii Maroka, skąd znasz taką indie alternativ spotifyy music??????? żaden jej poprzedni song mi się nie spodobał, z tym raczej nie będzie inaczej :/
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Pon 15 Cze - 23:28
Nie popadajmy w skrajności bo niedługo strach będzie cokolwiek tu wystawiać, pierwsze słyszę o wokalistce i pierwsze słyszę piosenkę (może dlatego że nie używam zbytnio spotifaja itp) i dzięki temu bez jakichkolwiek uprzedzeń stwierdzam że to bardzo przyzwoita kompozycja i to sie liczy, prosta ale ładna, dodatkowo fajny głos. Jestem na tak i dziękuję komukolwiek za ten wybór. Obstawiam @Aleks @denis lub @Morison ewentualnie też @Aro
Edit: po czasie bo nie zwróciłem uwagi na początku ale jednak kojarzę ją z poprzedniej serii, reprezentowała Kazachstan ale nic więcej, w obecnej edycji jakoś o wiele bardziej mi sie podoba.
Edit: po czasie bo nie zwróciłem uwagi na początku ale jednak kojarzę ją z poprzedniej serii, reprezentowała Kazachstan ale nic więcej, w obecnej edycji jakoś o wiele bardziej mi sie podoba.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Wto 16 Cze - 20:06
Wilk napisał:Nie popadajmy w skrajności bo niedługo strach będzie cokolwiek tu wystawiać
Niedługo będą dopuszczalne tylko piosenki z 500 wyświetlaniami na yt, bo reszta przewinęła się w innych konkurach Tym bardziej, że w poprzednich edycjach przewijali się ludzie z esc/preselekcji, którzy rzeczywiście na forum fanów Eurowizji są mega nieznani, zajmowali wysokie miejsca i nikomu to nie przeszkadzało.
A co do piosenki po pierwsze zdziwiłem się, że w Maroku robią taką muzę, ale potem doczytałem że to jednak Kanada bardziej xd Z resztą o wokalistce słyszałem wcześniej, jednak nie zagłębiałem się w jej twórczość. I jak na pierwszy kontakt wrażenia jak najbardziej pozytywne. Fajna barwa, jednak piosenka mogłaby się bardziej rozwinąć, ale nie jest źle.
Typuję: @Aleks lub @DanielW, obaj raczej są into takie klimaty.
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Sro 17 Cze - 0:20
W poprzedniej serii jej piosenka była jedną z moich ulubionych w serii, ta też po pierwszym odsłuchu robi na mnie bardzo dobre wrażenie. Ale kto mógłby się na taki wybór zdecydować? Pojęcia nie mam. Strzelę sobie w @syguu, jest to jakaś opcja.
- SebekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 710
Pią 19 Cze - 14:03
Pozwolenia na tym forum: