Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
DanielW
DanielW
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 209

FINLANDIA: Ollie - Älä riko mua enää Empty FINLANDIA: Ollie - Älä riko mua enää

Nie 5 Lip - 19:41
:finland: Hei! Pomysłów na tę edycję miałem sporo, od weteranki fińskiej sceny muzycznej przez, kompletnie na przekór mojemu gustowi, rockowe brzmienia, aż po gwiazdy młodego pokolenia. Ostatecznie stawiam na piosenkę znalezioną przeze mnie niedawno (a mówiąc niedawno mam na myśli dzisiaj XD). Mam nadzieję, że tak jak mi spodobała się ona właściwie od razu, tak samo spodoba się i Wam!

FINLANDIA: Ollie - Älä riko mua enää Olllie-laulaja-Zq2vM

skrót: od 1:27
Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 919

FINLANDIA: Ollie - Älä riko mua enää Empty Re: FINLANDIA: Ollie - Älä riko mua enää

Nie 5 Lip - 22:55
Mój fetysz fińskiego sprawia, że już jesteś nieco do przodu w tej edycji z wiadomych powodów xd Piosenka sama w sobie dość porządna, gdyby była wyprodukowana w :poland: pewnie byłaby sporym, radiowym hitem. Doceniam spokój bijący z tego utworu, i pomimo braku wybuchów i innych bajerów jestem usatysfakcjonowany.

No ale jednak przez sytuację z poprzedniej edycji na żadne punkty z mojej strony nie ma co liczyć.
Jasiek
Jasiek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 249

FINLANDIA: Ollie - Älä riko mua enää Empty Re: FINLANDIA: Ollie - Älä riko mua enää

Wto 14 Lip - 19:00
Bardzo przyjemnie, choć po pierwszym przesłuchaniu nie wywołało większych emocji, to za kolejnym już nieco bardziej mi się spodobało. Wpada w ucho nawet, do gustu przypadł mi też głos wokalisty. Powodzonka!
Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 680

Czw 16 Lip - 22:50
1 przesłuchanie: hmm ok
2 przesłuchanie: hmmm niezłe
3 przesłuchanie: hmmmm dobre
4 przesłuchanie: Pliis ala riko mua enaa Oczy

Mega się wkręca i brzmi to jak połączenie ala Bartek Wrona feat. Rafał Brzozowski

No ok może trochę niezbyt udany komplement xd w każdym bądź razie czuje tu takie boysbandowe klimaty a że sam kiedyś takowych słuchałem to jakoś blisko mi do tego songa, miło się go słucha. Powodzenia :-)
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: