ISLANDIA: Anna Zak - Tik Tok
+2
Dastame
Aro
6 posters
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
ISLANDIA: Anna Zak - Tik Tok
Nie 26 Lip - 0:22
skrót od 1.13
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Re: ISLANDIA: Anna Zak - Tik Tok
Pon 27 Lip - 20:33
hmm wybór na pewno dużo lepszy niż ostatnio i zdecydowanie wpada w ucho, ale nie jestem pewny czy to tik tok nie stanie się męczące po kilku przesłuchaniach mimo że to całkiem krótka piosenka.
Powodzenia ^^
Powodzenia ^^
Aro lubi ten post
- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 249
Pon 27 Lip - 21:31
O, Klaudia El Dursi odmłodziła się o 10 lat i zaczeła robić muzę.
Piosenka ma momenty, które podobają mi się bardziej i mniej jednak przeważają zdecydowanie te lepsze. Refren zostaje w głowie, nóżka tupie, czuć wakacje więc jest naprawdę okej. Słychać też trochę hebrajskiego, co na pewno działa na plus. Powinno być dużo lepiej niż ostatnio, powodzonka.
Piosenka ma momenty, które podobają mi się bardziej i mniej jednak przeważają zdecydowanie te lepsze. Refren zostaje w głowie, nóżka tupie, czuć wakacje więc jest naprawdę okej. Słychać też trochę hebrajskiego, co na pewno działa na plus. Powinno być dużo lepiej niż ostatnio, powodzonka.
Aro lubi ten post
- GośćGość
Wto 28 Lip - 14:07
Wakacyjna i piosenki z Izraela to miałem z automatu skojarzenia ze słynnymi siostrami :P odnośnie tej piosenki to zdecydowanie czuć tutaj beztroski klimat, który łatwo wchodzi w głowę, bardzo chwytliwy refren, momentami ogólny styl piosenki kojarzy mi się z hiciorami Zary Larsson, ogólnie bardzo przyjemny kawałek do puszczania właśnie w te gorące dni.
Powodzenia
Powodzenia
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Czw 6 Sie - 23:16
No izraelskiego entry na Juniora akurat od Ciebie się nie spodziewałem :PP W swojej kategorii jest w porządku, ale chyba nie jestem w fazie na dziecięce hity. kc <3
Aro lubi ten post
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
Pią 7 Sie - 14:31
Nie jest to na pewno najbardziej ambitna piosenka na świecie, ale mnie akurat trochę porwała. Może to ten hebrajski, a może to, że ekstremalnie szybko zostaje w głowie, nie wiem, ale wybór jak dla mnie zdecydowanie na plus. Powodzenia!
Aro lubi ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Sob 8 Sie - 17:42
Obecność hebrajskiego zaliczę na duży plus, ale jednak całość ma zbyt sztuczne popowe brzmienie, żeby być dla mnie do strawienia.
Aro lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: