Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Łosoś
Łosoś
Moderator
Moderator
Klan : Manjola

Liczba postów : 1593

SERBIA: Zella Day - Jerome Empty SERBIA: Zella Day - Jerome

Nie 16 Sie 2020, 00:00
nio heyq ogółem nio to koniec z murzinami, same flopska, pzdr ze wschodniej czesci wioski eden stan new york Uśmiech

:serbia: :serbia: :serbia: :serbia: :serbia: :serbia: :serbia: :serbia: :serbia: :serbia: :serbia: :serbia: :serbia: :serbia: :serbia: :serbia: :serbia: :serbia:

song opowiada o facecie imieniu jerome, nio jak ktos sie czepia tutaj werset:

Jerome, Jerome
Jerome, why you treat me so cold
Jerome, Jerome
Jerome, the only love I've ever known

co w wolnym tlumaczeniu, jerome jerome szlaufo czm mnie tak traktujesz ?????? jerome jerome, jedyna miłosc jakiej zaznałam, także widać ze to zwrot do osoby chb żywej dzia
DanielW
DanielW
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 209

SERBIA: Zella Day - Jerome Empty Re: SERBIA: Zella Day - Jerome

Wto 18 Sie 2020, 18:37
Bardzo porządny wybór. Nie jest to może nic bardzo odkrywczego, ale wszystko tu do siebie pasuje, przyjemne zwrotki fajnie przygotowują do uderzenia w postaci refrenu, który dość szybko zostaje w pamięci. Zdecydowanie na plus Wink Powodzenia!
Morison
Morison
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 619

Pon 24 Sie 2020, 20:21
Nie jest to East of Eden, Zella ma kilka spokojniejszych piosenek i ta z jej dyskografii najmocniej przypadła mi do gustu, nawet myślałem, czy tego nie wystawić ale nie się zebrałem to było już po przysłowiowym kompocie.
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: