POLSKA: Hwasa - Maria
+3
DanielW
Darka
Dastame
7 posters
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
POLSKA: Hwasa - Maria
Nie 16 Sie - 0:00
Po wielki sukcesie Polska ponownie wystawia cudowna Hwase. A tak serio coś o czym niektórzy wiedzieli jush misiąc temu że powtarzam artist bo hwase love.
Maria to jej jakies inne imie czy coś takiego
[You must be registered and logged in to see this link.]
skrot od 0;53
Maria to jej jakies inne imie czy coś takiego
[You must be registered and logged in to see this link.]
skrot od 0;53
- DarkaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 282
Re: POLSKA: Hwasa - Maria
Nie 16 Sie - 0:02
Maria to jej imię z chrztu. Kocham tą piosenkę. Winner
KarolStark lubi ten post
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
Wto 18 Sie - 18:29
Podobnie jak "TWIT" z zeszłej edycji, tak i "Maria" przypadła mi do gustu, co więcej, do tej pierwszej piosenki musiałem trochę się przekonywać, ta natomiast spodobała mi się właściwie od razu. Ciekawe czy uda się powtórzyć poprzedni wynik, powodzenia
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Wto 18 Sie - 19:35
No tak, od porównań się nie ucieknie. O ile Twit trafiło mnie od razu, tak do Marii musiałem się trochę dłużej przekonywać. No i o ile może można narzekać, na tak szybką powtórkę no to trzeba przyznać, że to kolejna porządna muza z Azji od Ciebie.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Pon 24 Sie - 20:21
Nie wiedziałem że jestem fanem dalekowschodniej muzy, obiecuję, że będę mocno lobbował edycję z tego regionu w kolejnej serii, mimo głosów, że TWIT lepszy, to jestem zadowolony, że słyszę Hwasę ponownie.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Wto 25 Sie - 23:40
Bez wglądu w poprzednią edycje nie da się ocenić tego utworu. Niestety to najmniej smaczny z baaardzo licznych "powrotowych" artystów w tej edycji. Gorsze niż "Twit". Nw.
Dastame nie lubi tego postu
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Sro 26 Sie - 14:38
Chyba wolę Twit, ale to też jest w porządku - dobra azjatycka muza z zapamiętywalnym refrenem. Teraz wszyscy będą porównywać, a pewnie też podejrzewać o odcinanie kuponów po poprzedniej edycji (choć z tego co wiem decyzja o wyborze zapadła wcześniej), więc pewnie przez to aż takiego sukcesu jak ostatnio nie odniesie.
Pozwolenia na tym forum: