CZARNOGÓRA: Years & Years, MNEK - Valentino
+2
Daniell
Yngwie / admin
6 posters
CZARNOGÓRA: Years & Years, MNEK - Valentino
Nie 16 Sie - 17:20
W 28 edycji konkursu PdF Czarnogórę będzie reprezentował zespół Years & Years w utworze Valentino.
Imię Valentino to włoski odpowiednik łacińskiego imienia Valentinus, wywodzącego się od słowa "valens" oznaczającego "silny, zdrowy".
Imię to popularne jest w regionie basenu Morza Śródziemnego, zwłaszcza we Włoszech, Francji i Hiszpanii.
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 639
Re: CZARNOGÓRA: Years & Years, MNEK - Valentino
Nie 16 Sie - 17:27
Jakby to była anonimowa to ny napisali, że to ja
Yngwie / admin lubi ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Nie 16 Sie - 17:50
Ooo, w końcu coś co znam. Bardzo lubię obu wykonawców, ale sam utwór to dla mnie było bardziej guilty pleasure. Sympatyczna basic nuta. Nie wiem jeszcze jak to ocenić.
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
Wto 18 Sie - 17:38
Tak jak napisał wyżej Dawid, przyjemna piosenka, miło się jej słucha i na tę chwilę nic ponadto. Być może z czasem wkręci mi się bardziej, powodzenia!
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Czw 20 Sie - 17:25
Jakoś nie śledzę ostatnio twórczości Y&Y, więc piosenka jest dla mnie nowością. Ale za to jaką przyjemną! Lekki, nienachalny klimat, nóżka sama chodzi. Zdecydowanie wybór bardziej wakacyjny od Banks xd Czarnogóra podnosi jeszcze bardziej i tak wyśrubowany poziom edycji.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Pon 24 Sie - 20:25
Wydaje mi się, że już gdzieś to słyszałem, ale nie jestem pewien, bo słychać sporo takich kawałków właściwie wszędzie dookoła Nie będę jakoś szalał za tym wyborem (na pewno nie tak jak za Banks), mimo to nie mam nic przeciwko usłyszeniu tego w finale.
Pozwolenia na tym forum: