- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: UKRAINA: Froukje - Groter Dan Ik
Czw 1 Paź - 13:29
Lubię taki melodyjny rap, a język niderlandzki jak mało który się do tego nadaje, jest tu w swojej pełnej krasie. Twoje ostatnie piosenki niezbyt mi podpasowały i cieszę się, że tym razem będę mógł dla odmiany trzymać kciuki.
- DarkaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 282
Czw 1 Paź - 20:21
Same dobre piosenki w tej edycji, a ta jest kolejną z nich. Fajnie, że postawiłeś na hip hop i to w wydaniu kobiecym. Piosenka ciekawi i mogłaby mi towarzyszyć na co dzień. Do tego Groter Dan Ik jest naprawdę śliczna i ma super głos.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Czw 1 Paź - 22:39
Okeeeey bujam się. Piosenka świetnie sobie płynie, i pomimo tego, że intrumentalnie jest w miarę jednostajnie to wcale się nie nudzi, wręcz przeciwnie. No i rapsy zawsze spoko. Obok Sweat najlepsza w serii.
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
Czw 1 Paź - 23:21
Po pierwszych kilkunastu sekundach piosenki nie spodziewałem się rapu i muszę przyznać, że za pierwszym razem trochę się zawiodłem. Koniec końców chyba jednak się przekonałem i jestem raczej na tak co do tego utworu. Piosenka ma w tym przypadku idealną dla mnie długość, myślę, że jakby trwała trochę dłużej, to trochę by mi się ciągnęła, a tak jest naprawdę okej. Na ten moment będę potrzebował jeszcze kilku przesłuchań, aby wyrobić ostateczną opinię, ale i tak już teraz życzę powodzenia!
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Wto 6 Paź - 22:26
Miałem nadzieję, że jednak wybierzesz to zamiast bangera od rolandsa, megaśna muza, może będzie wygranko
Morison lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: