- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
POLSKA: Maciej Zieliński - Marzenia Judyty
Pią Paź 02, 2020 5:15 pm
Wszyscy chwalą się, jakiego to języka nie znaleźli, a ja przebijam wszystkich i wystawiam piosenkę bez języka, którą zrozumie każdy na świecie.
Serdeczne dzia wszystkim głosującym w pre (tylko tym którzy oddali głosy poprawnie -.-) Wynik końcowy to 7-6-5
Fen, Xytrosx Darka
Serdeczne dzia wszystkim głosującym w pre (tylko tym którzy oddali głosy poprawnie -.-) Wynik końcowy to 7-6-5
Fen, Xytrosx Darka
Drover nie lubi tego postu
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
Re: POLSKA: Maciej Zieliński - Marzenia Judyty
Pią Paź 02, 2020 8:41 pm
Muzyka bez warstwy tekstowej nie jest czymś, czego słucham na co dzień (od święta w sumie też nie xd), dlatego chyba trochę ciężko będzie mi ocenić ten wybór na tle konkurencji. Zadania nie ułatwia też fakt, że kojarzę ten motyw muzyczny. Odkładając jednak to wszystko na bok muszę przyznać, że przyjemnie mi minęły te 4 minuty, melodia nie jest jednostajna i przez użycie różnych instrumentów nie ma poczucia nudy. I chociaż szczerze mówiąc trochę brakuje mi jakiegoś punktu zaczepienia w postaci słów, czegoś, co równoważyłoby samą muzykę, to jednak na ten moment zaliczam ten wybór raczej do tych pozytywnych Powodzenia!
Dastame lubi ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: POLSKA: Maciej Zieliński - Marzenia Judyty
Pon Paź 05, 2020 11:24 pm
Piosenka idealnie pasuje do tematyki tej edycji. W końcu mówi ona do nas językiem coraz rzadszym w dzisiejszym przemyśle muzycznym - językiem szczerych emocji.
Dawid and marjuz lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: