Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Dastame
Dastame
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 901

POLSKA: Maciej Zieliński - Marzenia Judyty Empty POLSKA: Maciej Zieliński - Marzenia Judyty

Pią Paź 02, 2020 5:15 pm
Wszyscy chwalą się, jakiego to języka nie znaleźli, a ja przebijam wszystkich i wystawiam piosenkę bez języka, którą zrozumie każdy na świecie.

Serdeczne dzia wszystkim głosującym w pre (tylko tym którzy oddali głosy poprawnie -.-) Wynik końcowy to 7-6-5

Fen, Xytrosx Darka  Całus

Drover nie lubi tego postu

DanielW
DanielW
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 209

POLSKA: Maciej Zieliński - Marzenia Judyty Empty Re: POLSKA: Maciej Zieliński - Marzenia Judyty

Pią Paź 02, 2020 8:41 pm
Muzyka bez warstwy tekstowej nie jest czymś, czego słucham na co dzień (od święta w sumie też nie xd), dlatego chyba trochę ciężko będzie mi ocenić ten wybór na tle konkurencji. Zadania nie ułatwia też fakt, że kojarzę ten motyw muzyczny. Odkładając jednak to wszystko na bok muszę przyznać, że przyjemnie mi minęły te 4 minuty, melodia nie jest jednostajna i przez użycie różnych instrumentów nie ma poczucia nudy. I chociaż szczerze mówiąc trochę brakuje mi jakiegoś punktu zaczepienia w postaci słów, czegoś, co równoważyłoby samą muzykę, to jednak na ten moment zaliczam ten wybór raczej do tych pozytywnych Wink Powodzenia!

Dastame lubi ten post

Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

POLSKA: Maciej Zieliński - Marzenia Judyty Empty Re: POLSKA: Maciej Zieliński - Marzenia Judyty

Pon Paź 05, 2020 11:24 pm
Piosenka idealnie pasuje do tematyki tej edycji. W końcu mówi ona do nas językiem coraz rzadszym w dzisiejszym przemyśle muzycznym - językiem szczerych emocji. Zakochany

Dawid and marjuz lubią ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: