Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

WYNIKI

+14
Dawid
Darka
marjuz
Wilk
Aleks
Yngwie / admin
KarolStark
Przemek
Łosoś
Jasiek
Fenistil
Szymek79
vestmann
Aro
18 posters
Go down
Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2288

WYNIKI  - Page 2 Empty Re: WYNIKI

Sob Paź 17, 2020 2:17 pm
marjuz napisał:Laibach - The Whistleblowers

Hmmm... Ciekawy wybór. Nie wiem jeszcze do końca co o nim myśleć, ale na pewno jest potencjał, że spodoba mi się bardziej. Powodzenia! Zakochany Zakochany

marjuz lubi ten post

Przemek
Przemek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Björkman

Liczba postów : 157

Sob Paź 17, 2020 3:04 pm
uwzięliście się na tą cycolinkę, a to jest naprawdę spoko dobra disco muza do tańca i do różańca, wiejąca inspiracją latami 80 i 90. wyjmijcie kije z tyłeczków kochani, takie cudeńka też są nam potrzebne w tej szaroburej rzeczywistości, kisses.

Yngwie / admin, marjuz, Jasiek, Aro, Fenistil, Batiooo and Wilk lubią ten post

Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

Sob Paź 17, 2020 9:44 pm
WYNIKI FINAŁU 30. EDYCJI PIOSENKI DLA FORUM

https://scorewiz.eu/scoreboard/view/349329/pdf-30---final

1. :sukraine: UKRAINA: Froukje - Groter Dan Ik - 169 pkt. (Cryo)

2. :smontenegro: CZARNOGÓRA: KAZKA - Pisnja Smilyvikh Divchat - 134 pkt. (Yngwie)

3. :snetherlands: HOLANDIA: Bazart feat. Eefje de Visser - Onder Ons - 124 pkt. (Aleks)

4. :sdenmark: DANIA: Petra Marklund - Panna Mot Panna (Forever Young) - 123 pkt. (Wonder)
5. :sfaroes: WYSPY OWCZE: TNS - Umona feat. Mpumi - 117 pkt. (Sebek)

WYNIKI  - Page 2 30-Pd-F-Fina

Głosów nie oddał Dastame.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/348722/pdf-30---i-semifinal

WYNIKI  - Page 2 30-Pd-F-1-semi

Głosów nie oddał Dastame oraz Batiooo.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/348723/pdf-30---ii-semifinal

WYNIKI  - Page 2 30-Pd-F-2-semi

Serdeczne gratulacje dla Cryo za już któreś zwycięstwo w konkursie!

Dziękuję wszystkim za udział w 30. edycji PdF, ale również ogólnie serii 21-30. Do zobaczenia w następnej!

Dawid and Aro lubią ten post

Jasiek
Jasiek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 249

Sob Paź 17, 2020 10:15 pm
Co do wyników, są bardzo okej nawet :netherlands: na 3 miejscu wkręciła mi sie troche na czacie więc teraz czymś bym tam sypnął  Ulga także git. Najbardziej zdeydowanie spodobała mi się :montenegro: i to mój zwycięzca tej edycji.

A co do wyniku mojej cycolinki to git że chociaż finał się udało ugrać, ale w końcu wylosował się bardziej korzystny półfinał nie to co w poprzednich edycjach także dzieki za wszystkie points w półfinale i finale.  Zakochany Mój song nie był ani ambitny, ani wyszukany ale po 1 już miałem dwie rzadkojęzykowe w tej serii więc już mi się aż tak nie chciało a po 2 miałem i tak w zanadrzu coś ambitniejszego co mimo wszystko wyszukałem ale zostało zdyskwalifikowane także  wkur****m się i wleciała cycolina 👑 i w sumie dobrze się stało przynajmniej było ciekawie, kontrowersje, dramy itd mega.

marjuz napisał:Wyniki 1 semi są OK., co prawda jak sobie zdaję sobie sprawę że skandalicznie dobrej :france: zabrakło 4 punktów do awansu i pewnie to do Cycolinki, to żałuję że gospodarze mogą głosować w semi.

o jak "jebłam" z tego patrząc na wyniki 1 semi Zakochany

Yngwie / admin, KarolStark, Przemek, Fenistil and Wilk lubią ten post

Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 919

Sob Paź 17, 2020 10:23 pm
Gratki Cryo, świetny utwór wygrał także jestem content. Reszta moich najwyższych not gdzieś w drugiej części tabeli także tak se, szczególnie tajskie :hungary: Węgry i kazachskie :czech: Czechy to przepotężne perełki edycji, które zasługiwały na o wiele, wiele więcej. @vestmann @Darka dzięki, że mogłem je poznać.

No i dziękuję dla @marjuz @Szymek79 za punkciki w semi Serce

marjuz, Darka and vestmann lubią ten post

Gość
Gość

Sob Paź 17, 2020 10:31 pm
Czyli ta seria podsumowując krótko to totalna porażka Lol Krokodyle łzy
Gratulację Ukrainy :ukraine: za wygraną, ważne, że innym skradłeś serduszka piosenką.
Edycja ogólnie powalająca nie była, jednak perełki były, jak chociażby Estonia :estonia: szkoda, że więcej nie ugrała, natomiast reszta w większym stopniu jest mi obojętna.
To by było w sumie na tyle Wink
Daniell
Daniell
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 639

Sob Paź 17, 2020 11:08 pm
Cryo napisał:powiem tak nalezalo mi sie ale w dupe mnie pocalujcie i tak nie biore udzialu w next serio
Def KaPe 87 ;o

marjuz lubi ten post

Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 680

Sob Paź 17, 2020 11:20 pm
Gratulacja dla tych którzy osiągnęli zadowalający dla siebie wynik. Cieszę się że ta edycja się zakończyła bo chyba obok "dojrzałej" podobała mi się najmniej z całej serii. Nigdy bym się też nie spodziewał że to ja przyznam najlepszą notę :russia: Rosji ze wszystkich w finale o.O sądziłem że to propozycja która ma potencjał na minimum top 5, smutny jej wynik. Gratulacje też dla :armenia: Cycoliny za podium w półfinale Lol - mam wrażenie że jako jedyny nie znałem jej postaci bo nie interesowały mnie zupełnie fińskie pre, zresztą tak samo nie znałem artist z :australia: i :montenegro: więc tam gdzie dla kogoś mogły to być przewidywalne albo mało ciekawe wybory dla mnie niekoniecznie, szczególnie propozycja Yngwiego była mega sztosem. Jeśli chodzi o mnie to jedynie żałuje że nie poszedłem za pierwszym wyborem i nie wystawiłem chorwackiej Dody, przynajmniej by sie tłukła z Cycoliną w finale xd Dobrze że ta seria się już skończyła bo mam już rozpisane w sumie wszystkie piosenki na kolejną serie Oczy

KarolStark, marjuz and Jasiek lubią ten post

KarolStark
KarolStark
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Lolita

Liczba postów : 984
https://www.lecznicadrcocktora.pl/asystentka

Nie Paź 18, 2020 12:07 am
az moje leginsy galaxy huknely z lomotem o podloge drewniana jak zobaczylam gdy misiacek znokautowal kąkurencje Uśmiech
gratki do zobaczenia w #odessa 31

WYNIKI  - Page 2 A0bbf2660832664cef02b99bfebd13ee

Ostatnio zmieniony przez KarolStark dnia Nie Paź 18, 2020 12:18 am, w całości zmieniany 1 raz

KarolStark, marjuz, Fenistil, Łosoś and Wilk lubią ten post

Gość
Gość

Nie Paź 18, 2020 12:08 am
palestynskie transkurwy robia EXIT
Szymek79
Szymek79
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 551

Nie Paź 18, 2020 1:33 am
Dzięki za niezłe siódme miejsce w szczególności za 12-tki z :finland: i :russia:. Gratulacje dla :ukraine: .

To moje pożegnanie z konkursem tak, że chciałem podziękować za wszystkie punkty przyznane moim propozycją. Mam nadzieję, że kilka moich wyborów zostanie tutaj zapamiętanych. Wink
Udanej zabawy w kolejnym sezonie dla tych, którzy zostają w konkursie.
Pozdrawiam

Sebek lubi ten post

Dawid, KarolStark and Wilk nie lubią tego postu

Yngwie / admin
Yngwie / admin
Administrator
Administrator
Liczba postów : 1465
https://eurowizyjnie.forumpolish.com

Nie Paź 18, 2020 12:40 pm
Bardzo dziękuję za drugie miejsce :montenegro:, za każde punkty mniejsze czy większe! podsumoując KAZKA otrzymała punkty od 22 krajów na 24 możliwych - tak więc wow.  Jeśli komuś spodobała się twórczość KAZKI, to polecam nawet na yt filmy z trasy koncertowej z gościnnymi uczestnictwem Kadebostany.  

Zwycięska piosenka edycji bardzo przypadła mi do gustu, o czym świadczy moje 12 pkt. bardzo miło było usłyszeć holenderski w tak sympatycznym utworze.

na wyróżnienie zasługują :denmark: :australia: oraz :unitedkingdom:

Nie pozostało mi więc nic innego jak zaprosić wszystkich do kolejnej IV serii PdF. Wink

.....................................

Autor powyższego posta: Yngwie

Wilk lubi ten post

Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 948

Nie Paź 18, 2020 12:51 pm
Gratulacje :sukraine: @Cryo za zwycięstwo, jednocześnie serdecznie dziękuję za czwarte podium w mojej PdFowej karierze - ta :suk: Wielka Brytania to dla mnie jakaś wyjątkowo łaskawa, bowiem 4/4 moich podiów zdobyłem właśnie wtedy, gdy konkurs odbywał się tutaj. Uśmiech

Kieruję ogromne podziękowania za mega 12 bali dla @vestmann i @Wonder, za dychę dla @Łosoś, za ósemki od @Batiooo i @KarolStark oraz dziękuję każdemu z osobna za punkty (mój stosunek otrzymanych punktów podobnie jak u @Yngwie wyniósł 22 / 24 możliwe kraje - jest mi bardzo miło Szeroki uśmiech ).

Dziękuję jeszcze raz i widzimy się w piątek na mega wieczorku podsumowującym serię, a w sobotę na zaklepywanku! Serce 1

Yngwie / admin, KarolStark, Łosoś and Wilk lubią ten post

marjuz
marjuz
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Kowboj

Liczba postów : 1290

Nie Paź 18, 2020 1:20 pm
Gratki :ukraine: za świetny utwór, który nawet po kilku miesiącach mi się nie przejadł, najlepszy zwycięzca tej serii. Wyniki przyjemne, cieszy :netherlands: Holandia na podium i :estonia: :faroes: w na niezłych miejscach. Szkoda że moja "12" z :serbia: Serbii nie skończyła wyżej, słuchając tego utworu czuję mocno wciśnięty kij w mój tyłeczek Brzoskwinia.

Dziękuwa dla @Sebek @Cryo za "12", bardzo się cieszę że komuś się spodobało! Mój końcowy wynik ani w półfinale, ani w finale mnie nie dziwi, jedyne co to zdziwiła mnie spora ilość zer - w finale zerowano tylko trzy lub cztery utwory i trochę mnie smuci że prawie połowa głosujących uznała że tak - ta piosenka mnie denerwuje, jest jedną z trzech najsłabszych w finale, daję 0.

Jasiek napisał:
marjuz napisał:Wyniki 1 semi są OK., co prawda jak sobie zdaję sobie sprawę że skandalicznie dobrej :france: zabrakło 4 punktów do awansu i pewnie to do Cycolinki, to żałuję że gospodarze mogą głosować w semi.
o jak "jebłam" z tego patrząc na wyniki 1 semi Zakochany

Niby krótka ale niemiła aluzja z Twojej strony. Ja też "jebłam" (bo nie sądziłem że z pdfiarami jest aż tak źle xd), choć to że mogę mieć 38 punktów przewidywałem przecież w tym samym komentarzu. Również "jebłam", że teraz niektóre osoby są tak nadwrażliwe wobec Cycolinki, a wcześniej przeszkadzały im awanse Ivana/Kukumby/Aldony itd. Mój hit jest lepszy niż twój.

Wilk napisał:sympatycy Wysp Owczych (a było ich trochę) gdyby tak spojrzeli na Twoje 5 pkt które brakowało właśnie :faroes: do awansu mogliby skwitować Cię edycje wcześniej dokładnie tak samo jak Ty mnie teraz ale chyba nie na tym powinno to tutaj polegać bo jak ktoś ma ochotę głosować na Ivany i Cycoliny to jego indywidualna sprawa

No ja się z tym nie zgadzam, dlaczego mamy sobie nie komentować głosów i gustów, ja wam daję pełne prawo do krytykowania moich, bo jakoś się ich nie wstydzę, nie wiem jak ty. Przecież tu wiadomo że nie chodzi o to by kogoś obrazić bo znamy się tu po kilka lat, tylko o zabawę, kontrowersję itd. Mnie np. obraża jak ktoś mi piszę bardzo pozytywną opinię, a później zasadza dwa gołe zera, ale uważam że niech każdy pisze jak chce, każdy ma własny styl, buziaki. Serce 3

Dawid, Fenistil, Łosoś and Aleks lubią ten post

Jasiek
Jasiek
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 249

Nie Paź 18, 2020 4:41 pm
marjuz napisał:Niby krótka ale niemiła aluzja z Twojej strony. Ja też "jebłam" (bo nie sądziłem że z pdfiarami jest aż tak źle xd)

Sam zacząłeś umniejszając cycolince i gospodarzowi edycji ad personam. Nie widzę

marjuz napisał:Również "jebłam", że teraz niektóre osoby są tak nadwrażliwe wobec Cycolinki, a wcześniej przeszkadzały im awanse Ivana/Kukumby/Aldony itd. Mój hit jest lepszy niż twój.

No dla mnie np. mój hit lepszy, dla ciebie np. nie, a dla kogoś innego wszystkie, które wymieniłeś były o kant du*y rozbić itd. Jak to mawia klasyk:

WYNIKI  - Page 2 P8JxZBO

KarolStark, Przemek, Łosoś and Wilk lubią ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: