WYNIKI
+14
Dawid
Darka
marjuz
Wilk
Aleks
Yngwie / admin
KarolStark
Przemek
Łosoś
Jasiek
Fenistil
Szymek79
vestmann
Aro
18 posters
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Re: WYNIKI
Sob Paź 17, 2020 2:17 pm
marjuz napisał:Laibach - The Whistleblowers
Hmmm... Ciekawy wybór. Nie wiem jeszcze do końca co o nim myśleć, ale na pewno jest potencjał, że spodoba mi się bardziej. Powodzenia!
marjuz lubi ten post
- PrzemekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 157
Sob Paź 17, 2020 3:04 pm
uwzięliście się na tą cycolinkę, a to jest naprawdę spoko dobra disco muza do tańca i do różańca, wiejąca inspiracją latami 80 i 90. wyjmijcie kije z tyłeczków kochani, takie cudeńka też są nam potrzebne w tej szaroburej rzeczywistości, kisses.
Yngwie / admin, marjuz, Jasiek, Aro, Fenistil, Batiooo and Wilk lubią ten post
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Sob Paź 17, 2020 9:44 pm
WYNIKI FINAŁU 30. EDYCJI PIOSENKI DLA FORUM
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/349329/pdf-30---final
1. UKRAINA: Froukje - Groter Dan Ik - 169 pkt. (Cryo)
2. CZARNOGÓRA: KAZKA - Pisnja Smilyvikh Divchat - 134 pkt. (Yngwie)
3. HOLANDIA: Bazart feat. Eefje de Visser - Onder Ons - 124 pkt. (Aleks)
4. DANIA: Petra Marklund - Panna Mot Panna (Forever Young) - 123 pkt. (Wonder)
5. WYSPY OWCZE: TNS - Umona feat. Mpumi - 117 pkt. (Sebek)
WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/348722/pdf-30---i-semifinal
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/348723/pdf-30---ii-semifinal
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serdeczne gratulacje dla Cryo za już któreś zwycięstwo w konkursie!
Dziękuję wszystkim za udział w 30. edycji PdF, ale również ogólnie serii 21-30. Do zobaczenia w następnej!
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/349329/pdf-30---final
1. UKRAINA: Froukje - Groter Dan Ik - 169 pkt. (Cryo)
2. CZARNOGÓRA: KAZKA - Pisnja Smilyvikh Divchat - 134 pkt. (Yngwie)
3. HOLANDIA: Bazart feat. Eefje de Visser - Onder Ons - 124 pkt. (Aleks)
4. DANIA: Petra Marklund - Panna Mot Panna (Forever Young) - 123 pkt. (Wonder)
5. WYSPY OWCZE: TNS - Umona feat. Mpumi - 117 pkt. (Sebek)
Głosów nie oddał Dastame.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/348722/pdf-30---i-semifinal
Głosów nie oddał Dastame oraz Batiooo.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/348723/pdf-30---ii-semifinal
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serdeczne gratulacje dla Cryo za już któreś zwycięstwo w konkursie!
Dziękuję wszystkim za udział w 30. edycji PdF, ale również ogólnie serii 21-30. Do zobaczenia w następnej!
Dawid and Aro lubią ten post
- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 249
Sob Paź 17, 2020 10:15 pm
Co do wyników, są bardzo okej nawet na 3 miejscu wkręciła mi sie troche na czacie więc teraz czymś bym tam sypnął także git. Najbardziej zdeydowanie spodobała mi się i to mój zwycięzca tej edycji.
A co do wyniku mojej cycolinki to git że chociaż finał się udało ugrać, ale w końcu wylosował się bardziej korzystny półfinał nie to co w poprzednich edycjach także dzieki za wszystkie points w półfinale i finale. Mój song nie był ani ambitny, ani wyszukany ale po 1 już miałem dwie rzadkojęzykowe w tej serii więc już mi się aż tak nie chciało a po 2 miałem i tak w zanadrzu coś ambitniejszego co mimo wszystko wyszukałem ale zostało zdyskwalifikowane także wkur****m się i wleciała cycolina i w sumie dobrze się stało przynajmniej było ciekawie, kontrowersje, dramy itd mega.
o jak "jebłam" z tego patrząc na wyniki 1 semi
A co do wyniku mojej cycolinki to git że chociaż finał się udało ugrać, ale w końcu wylosował się bardziej korzystny półfinał nie to co w poprzednich edycjach także dzieki za wszystkie points w półfinale i finale. Mój song nie był ani ambitny, ani wyszukany ale po 1 już miałem dwie rzadkojęzykowe w tej serii więc już mi się aż tak nie chciało a po 2 miałem i tak w zanadrzu coś ambitniejszego co mimo wszystko wyszukałem ale zostało zdyskwalifikowane także wkur****m się i wleciała cycolina i w sumie dobrze się stało przynajmniej było ciekawie, kontrowersje, dramy itd mega.
marjuz napisał:Wyniki 1 semi są OK., co prawda jak sobie zdaję sobie sprawę że skandalicznie dobrej zabrakło 4 punktów do awansu i pewnie to do Cycolinki, to żałuję że gospodarze mogą głosować w semi.
o jak "jebłam" z tego patrząc na wyniki 1 semi
Yngwie / admin, KarolStark, Przemek, Fenistil and Wilk lubią ten post
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob Paź 17, 2020 10:23 pm
Gratki Cryo, świetny utwór wygrał także jestem content. Reszta moich najwyższych not gdzieś w drugiej części tabeli także tak se, szczególnie tajskie Węgry i kazachskie Czechy to przepotężne perełki edycji, które zasługiwały na o wiele, wiele więcej. @vestmann @Darka dzięki, że mogłem je poznać.
No i dziękuję dla @marjuz @Szymek79 za punkciki w semi
No i dziękuję dla @marjuz @Szymek79 za punkciki w semi
marjuz, Darka and vestmann lubią ten post
- GośćGość
Sob Paź 17, 2020 10:31 pm
Czyli ta seria podsumowując krótko to totalna porażka
Gratulację Ukrainy za wygraną, ważne, że innym skradłeś serduszka piosenką.
Edycja ogólnie powalająca nie była, jednak perełki były, jak chociażby Estonia szkoda, że więcej nie ugrała, natomiast reszta w większym stopniu jest mi obojętna.
To by było w sumie na tyle
Gratulację Ukrainy za wygraną, ważne, że innym skradłeś serduszka piosenką.
Edycja ogólnie powalająca nie była, jednak perełki były, jak chociażby Estonia szkoda, że więcej nie ugrała, natomiast reszta w większym stopniu jest mi obojętna.
To by było w sumie na tyle
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 639
Sob Paź 17, 2020 11:08 pm
Def KaPe 87 ;oCryo napisał:powiem tak nalezalo mi sie ale w dupe mnie pocalujcie i tak nie biore udzialu w next serio
marjuz lubi ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Sob Paź 17, 2020 11:20 pm
Gratulacja dla tych którzy osiągnęli zadowalający dla siebie wynik. Cieszę się że ta edycja się zakończyła bo chyba obok "dojrzałej" podobała mi się najmniej z całej serii. Nigdy bym się też nie spodziewał że to ja przyznam najlepszą notę Rosji ze wszystkich w finale o.O sądziłem że to propozycja która ma potencjał na minimum top 5, smutny jej wynik. Gratulacje też dla Cycoliny za podium w półfinale - mam wrażenie że jako jedyny nie znałem jej postaci bo nie interesowały mnie zupełnie fińskie pre, zresztą tak samo nie znałem artist z i więc tam gdzie dla kogoś mogły to być przewidywalne albo mało ciekawe wybory dla mnie niekoniecznie, szczególnie propozycja Yngwiego była mega sztosem. Jeśli chodzi o mnie to jedynie żałuje że nie poszedłem za pierwszym wyborem i nie wystawiłem chorwackiej Dody, przynajmniej by sie tłukła z Cycoliną w finale xd Dobrze że ta seria się już skończyła bo mam już rozpisane w sumie wszystkie piosenki na kolejną serie
KarolStark, marjuz and Jasiek lubią ten post
Nie Paź 18, 2020 12:07 am
az moje leginsy galaxy huknely z lomotem o podloge drewniana jak zobaczylam gdy misiacek znokautowal kąkurencje
gratki do zobaczenia w #odessa 31
gratki do zobaczenia w #odessa 31
KarolStark, marjuz, Fenistil, Łosoś and Wilk lubią ten post
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Nie Paź 18, 2020 1:33 am
Dzięki za niezłe siódme miejsce w szczególności za 12-tki z i . Gratulacje dla .
To moje pożegnanie z konkursem tak, że chciałem podziękować za wszystkie punkty przyznane moim propozycją. Mam nadzieję, że kilka moich wyborów zostanie tutaj zapamiętanych.
Udanej zabawy w kolejnym sezonie dla tych, którzy zostają w konkursie.
Pozdrawiam
To moje pożegnanie z konkursem tak, że chciałem podziękować za wszystkie punkty przyznane moim propozycją. Mam nadzieję, że kilka moich wyborów zostanie tutaj zapamiętanych.
Udanej zabawy w kolejnym sezonie dla tych, którzy zostają w konkursie.
Pozdrawiam
Sebek lubi ten post
Dawid, KarolStark and Wilk nie lubią tego postu
Nie Paź 18, 2020 12:40 pm
Bardzo dziękuję za drugie miejsce , za każde punkty mniejsze czy większe! podsumoując KAZKA otrzymała punkty od 22 krajów na 24 możliwych - tak więc wow. Jeśli komuś spodobała się twórczość KAZKI, to polecam nawet na yt filmy z trasy koncertowej z gościnnymi uczestnictwem Kadebostany.
Zwycięska piosenka edycji bardzo przypadła mi do gustu, o czym świadczy moje 12 pkt. bardzo miło było usłyszeć holenderski w tak sympatycznym utworze.
na wyróżnienie zasługują oraz
Nie pozostało mi więc nic innego jak zaprosić wszystkich do kolejnej IV serii PdF.
Zwycięska piosenka edycji bardzo przypadła mi do gustu, o czym świadczy moje 12 pkt. bardzo miło było usłyszeć holenderski w tak sympatycznym utworze.
na wyróżnienie zasługują oraz
Nie pozostało mi więc nic innego jak zaprosić wszystkich do kolejnej IV serii PdF.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
Wilk lubi ten post
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Nie Paź 18, 2020 12:51 pm
Gratulacje @Cryo za zwycięstwo, jednocześnie serdecznie dziękuję za czwarte podium w mojej PdFowej karierze - ta Wielka Brytania to dla mnie jakaś wyjątkowo łaskawa, bowiem 4/4 moich podiów zdobyłem właśnie wtedy, gdy konkurs odbywał się tutaj.
Kieruję ogromne podziękowania za mega 12 bali dla @vestmann i @Wonder, za dychę dla @Łosoś, za ósemki od @Batiooo i @KarolStark oraz dziękuję każdemu z osobna za punkty (mój stosunek otrzymanych punktów podobnie jak u @Yngwie wyniósł 22 / 24 możliwe kraje - jest mi bardzo miło ).
Dziękuję jeszcze raz i widzimy się w piątek na mega wieczorku podsumowującym serię, a w sobotę na zaklepywanku!
Kieruję ogromne podziękowania za mega 12 bali dla @vestmann i @Wonder, za dychę dla @Łosoś, za ósemki od @Batiooo i @KarolStark oraz dziękuję każdemu z osobna za punkty (mój stosunek otrzymanych punktów podobnie jak u @Yngwie wyniósł 22 / 24 możliwe kraje - jest mi bardzo miło ).
Dziękuję jeszcze raz i widzimy się w piątek na mega wieczorku podsumowującym serię, a w sobotę na zaklepywanku!
Yngwie / admin, KarolStark, Łosoś and Wilk lubią ten post
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Nie Paź 18, 2020 1:20 pm
Gratki za świetny utwór, który nawet po kilku miesiącach mi się nie przejadł, najlepszy zwycięzca tej serii. Wyniki przyjemne, cieszy Holandia na podium i w na niezłych miejscach. Szkoda że moja "12" z Serbii nie skończyła wyżej, słuchając tego utworu czuję mocno wciśnięty kij w mój tyłeczek .
Dziękuwa dla @Sebek @Cryo za "12", bardzo się cieszę że komuś się spodobało! Mój końcowy wynik ani w półfinale, ani w finale mnie nie dziwi, jedyne co to zdziwiła mnie spora ilość zer - w finale zerowano tylko trzy lub cztery utwory i trochę mnie smuci że prawie połowa głosujących uznała że tak - ta piosenka mnie denerwuje, jest jedną z trzech najsłabszych w finale, daję 0.
Niby krótka ale niemiła aluzja z Twojej strony. Ja też "jebłam" (bo nie sądziłem że z pdfiarami jest aż tak źle xd), choć to że mogę mieć 38 punktów przewidywałem przecież w tym samym komentarzu. Również "jebłam", że teraz niektóre osoby są tak nadwrażliwe wobec Cycolinki, a wcześniej przeszkadzały im awanse Ivana/Kukumby/Aldony itd. Mój hit jest lepszy niż twój.
No ja się z tym nie zgadzam, dlaczego mamy sobie nie komentować głosów i gustów, ja wam daję pełne prawo do krytykowania moich, bo jakoś się ich nie wstydzę, nie wiem jak ty. Przecież tu wiadomo że nie chodzi o to by kogoś obrazić bo znamy się tu po kilka lat, tylko o zabawę, kontrowersję itd. Mnie np. obraża jak ktoś mi piszę bardzo pozytywną opinię, a później zasadza dwa gołe zera, ale uważam że niech każdy pisze jak chce, każdy ma własny styl, buziaki.
Dziękuwa dla @Sebek @Cryo za "12", bardzo się cieszę że komuś się spodobało! Mój końcowy wynik ani w półfinale, ani w finale mnie nie dziwi, jedyne co to zdziwiła mnie spora ilość zer - w finale zerowano tylko trzy lub cztery utwory i trochę mnie smuci że prawie połowa głosujących uznała że tak - ta piosenka mnie denerwuje, jest jedną z trzech najsłabszych w finale, daję 0.
Jasiek napisał:o jak "jebłam" z tego patrząc na wyniki 1 semimarjuz napisał:Wyniki 1 semi są OK., co prawda jak sobie zdaję sobie sprawę że skandalicznie dobrej zabrakło 4 punktów do awansu i pewnie to do Cycolinki, to żałuję że gospodarze mogą głosować w semi.
Niby krótka ale niemiła aluzja z Twojej strony. Ja też "jebłam" (bo nie sądziłem że z pdfiarami jest aż tak źle xd), choć to że mogę mieć 38 punktów przewidywałem przecież w tym samym komentarzu. Również "jebłam", że teraz niektóre osoby są tak nadwrażliwe wobec Cycolinki, a wcześniej przeszkadzały im awanse Ivana/Kukumby/Aldony itd. Mój hit jest lepszy niż twój.
Wilk napisał:sympatycy Wysp Owczych (a było ich trochę) gdyby tak spojrzeli na Twoje 5 pkt które brakowało właśnie do awansu mogliby skwitować Cię edycje wcześniej dokładnie tak samo jak Ty mnie teraz ale chyba nie na tym powinno to tutaj polegać bo jak ktoś ma ochotę głosować na Ivany i Cycoliny to jego indywidualna sprawa
No ja się z tym nie zgadzam, dlaczego mamy sobie nie komentować głosów i gustów, ja wam daję pełne prawo do krytykowania moich, bo jakoś się ich nie wstydzę, nie wiem jak ty. Przecież tu wiadomo że nie chodzi o to by kogoś obrazić bo znamy się tu po kilka lat, tylko o zabawę, kontrowersję itd. Mnie np. obraża jak ktoś mi piszę bardzo pozytywną opinię, a później zasadza dwa gołe zera, ale uważam że niech każdy pisze jak chce, każdy ma własny styl, buziaki.
Dawid, Fenistil, Łosoś and Aleks lubią ten post
- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 249
Nie Paź 18, 2020 4:41 pm
marjuz napisał:Niby krótka ale niemiła aluzja z Twojej strony. Ja też "jebłam" (bo nie sądziłem że z pdfiarami jest aż tak źle xd)
Sam zacząłeś umniejszając cycolince i gospodarzowi edycji ad personam.
marjuz napisał:Również "jebłam", że teraz niektóre osoby są tak nadwrażliwe wobec Cycolinki, a wcześniej przeszkadzały im awanse Ivana/Kukumby/Aldony itd. Mój hit jest lepszy niż twój.
No dla mnie np. mój hit lepszy, dla ciebie np. nie, a dla kogoś innego wszystkie, które wymieniłeś były o kant du*y rozbić itd. Jak to mawia klasyk:
KarolStark, Przemek, Łosoś and Wilk lubią ten post
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: