Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Rahei
Rahei
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 108

SZWAJCARIA: Shireen - Unmarked Empty SZWAJCARIA: Shireen - Unmarked

Pon 2 Lis - 17:26
Witam Was wszystkich serdecznie po dość długiej przerwie. Stęskniłam się okrutnie i nie raz słuchając jakiejś nowej piosenki myślałam o Was i o konkursie  Cmok
Na początek serii przedstawiam zespół Shireen. Jak tylko parę lat lat natknęłam się na Unmarked od razu wiedziałam, że kiedyś to wystawię. Przed Wami Witchrock z Holandii, miłego Uśmiech

[You must be registered and logged in to see this image.]

teledysk 18+, lyric video [You must be registered and logged in to see this link.]

skrót proszę od 1:00

Korciło by wystawić So human of you ale dotarły mnie słuchy znajomych, że się za bardzo dłuży, odsyłam bo godna Uśmiech

Dawid, Liver and Fenistil lubią ten post

Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 680

SZWAJCARIA: Shireen - Unmarked Empty Re: SZWAJCARIA: Shireen - Unmarked

Pon 2 Lis - 18:20
Witam, fajnie że wróciłaś do nas i mam nadzieję że zostaniesz, zawsze miło wspominam jak jako jedyna propsowałaś wszystkie moje pop-rockowe szlagiery które kończyły w półfinałach xd (z Edurne - Painkiller <3 na czele). Przechodząc do Twojego wyboru na pewno wniesiesz coś świeżego do obecnego konkursu, liczyłem osobiście na jakieś rockowe rypnięcie na wejście a tutaj mamy bardziej stonowaną kompozycję, nie jest to do końca moja bajka głosowo i brzmieniowo ale na pewno się wyróżnisz w stawce i z pewnością też ta kompozycja znajdzie swoich sympatyków. Życzę powodzenia! Uśmiech
Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 919

Sob 7 Lis - 0:29
No my też tęskniliśmy :3 Fajnie, że jesteś, obyś została jak najdłużej Serce

W sumie to dobrze, że jesteś wierna swoim dźwiękom, jednak spodziewałem się męskiego wokalu i gitarek, a nie indiefolkowych (?) Jednak piosenkę wysłuchałem z przyjemnością i na pewno do niej wrócę. Bardzo dobrze, że w pdfie znajdą się też takie dźwięki.
Drover
Drover
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 782

Nie 15 Lis - 12:50
Witaj. Wink Twoja piosenka jest naprawdę ciekawa. Szkoda, że nie byliśmy razem w półfinale. Na pewno wyróżniałaby się w stawce, a przeszły niektóre utwory 'na jedno kopyto'... Ale brakowało tylko 1 albo 2 pkt... Liczę na więcej takich propozycji od ciebie. Szeroki uśmiech

Rahei lubi ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: