- PolandUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 818
NORWEGIA: Timotej - Drömmarnas Land
Pią 6 Lis - 22:25
Yngwie / admin and Liver lubią ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: NORWEGIA: Timotej - Drömmarnas Land
Pon 9 Lis - 18:16
Jak to Hawk napisał na w2g wszystko co najlepsze od Timotejek zostało już wystawione w KP/PdF i ciężko się z tym nie zgodzić aczkolwiek myślę że przy Twoich turbo mega preselekcjach można było i tak wybrać coś o wiele lepszego z tych 17 piosenek niż Drömmarnas land, dodatkowo głosy zaledwie 4 osób mogą być niezbyt miarodajne w tym przypadku ale życzę powodzonka bo tak czy siak się wyróżniasz w stawce
PS. ładne zdjęcie xd
PS. ładne zdjęcie xd
Pon 9 Lis - 18:48
Wilk napisał:Jak to Hawk napisał na w2g wszystko co najlepsze od Timotejek zostało już wystawione w KP/PdF i ciężko się z tym nie zgodzić aczkolwiek myślę że przy Twoich turbo mega preselekcjach można było i tak wybrać coś o wiele lepszego...
no nie mów, bo Tabu było znośne, szlagier jak szlagier ale miało to "coś", że nóżka tupała. co do wyboru to język szwedzki na duży plus w tym utworze.
Wilk lubi ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Sob 14 Lis - 13:04
Niby nic specjalnego, ale nóżka aż sama do tego tupie. Bardzo podoba mi się też rytmiczna konstrukcja refrenu. Do tego język szwedzki i w efekcie powstaje naprawdę bardzo fajny kawałek, jedyny właściwy wybór z tych preselekcji.
Pozwolenia na tym forum: