WYNIKI
+13
Yngwie / admin
Morison
Batiooo
vestmann
Szymek79
Sebek
Łosoś
iguś
Dawid
Daniell
Liver
Poland
Wilk
17 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Re: WYNIKI
Nie 3 Sty - 0:08
jeblem max dll, jestem ZAZENOVANA twoim atakiem w stronę moją, mam prawo głosować jak mi sie podoba, MEGA WINNER. sry kochana ty swuj KARABACH stracilas, ya swuj KRYM odzyskam, a w pdf widzimy sie w TIRANAS
Daniell and Łosoś lubią ten post
- SebekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 710
Nie 3 Sty - 0:12
Zacytuję mądrą wypowiedź mądrej uzytkowniczki tego cudownego forum:
????????????????? zastanow sie człowieku co ty wypisujesz, nie bede bierna na takie pomuwienia
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Nie 3 Sty - 0:14
Morison napisał:co do Mołdawii nie jestem przekonany o oryginalności utworu,.
Czy jako organizator możesz rozwinąć temat bo
[You must be registered and logged in to see this link.]
marjuz and vestmann lubią ten post
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 353
Nie 3 Sty - 1:26
co [niecenzuralne słowo]
Dawid, marjuz, vestmann and Sebek lubią ten post
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Nie 3 Sty - 10:41
To gdzie następna edycja? Bo pewnie już wszystko ustalone do końca serii.
Daniell and Batiooo lubią ten post
- vestmannUżytkownik
- Liczba postów : 346
Nie 3 Sty - 12:01
Brawo. A potem się dziwicie, że coraz mniej ludzi bierze udział w konkursie...
Szkoda, bo edycja stała na fajnym poziomie. Do kilku piosenek na pewno często będę wracać. I chyba tylko dlatego warto jeszcze brać udział. Dla mnie osobistym zwycięzcą tej edycji jest Polska, przy normalnym głosowaniu pewnie by wygrała. Irlandia, Holandia, Dania, Czechy czy Azerbejdżan zasługiwały na pozycje w Top 3/Top 5.
Szkoda, bo edycja stała na fajnym poziomie. Do kilku piosenek na pewno często będę wracać. I chyba tylko dlatego warto jeszcze brać udział. Dla mnie osobistym zwycięzcą tej edycji jest Polska, przy normalnym głosowaniu pewnie by wygrała. Irlandia, Holandia, Dania, Czechy czy Azerbejdżan zasługiwały na pozycje w Top 3/Top 5.
Darka and Szymek79 lubią ten post
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 353
Nie 3 Sty - 12:12
nawet jeśli kiedykolwiek wasza fascynacja manjollą była śmieszna to już dawno się to przejadło i to co się od*ebało jest po prostu NIESMACZNE
vestmann, Fenistil, Szymek79 and Wilk lubią ten post
Dawid, iguś, Łosoś and Sebek nie lubią tego postu
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Nie 3 Sty - 12:44
Aro napisał:Morison napisał:co do Mołdawii nie jestem przekonany o oryginalności utworu,.
Czy jako organizator możesz rozwinąć temat
jako uczestnik zrobiłem to dosłownie w tym samym zdaniu, którego część zacytowałeś xD
Nie 3 Sty - 12:54
ej dobra wyluzujcie, co mam powiedzieć ja otrzymując 36 pkt. co daje ostatnie miejsce w tej edycji i to z piosenką, którą słucham i lubię i tak uważam, że była lepsza od co najmniej 50% propozycji, ale to tylko moje zdanie haha Gratulacje dla Manjollas.
wersja akustyczna, dla złagodzenia klimatu
wersja akustyczna, dla złagodzenia klimatu
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
iguś and Łosoś lubią ten post
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Nie 3 Sty - 13:50
Morison napisał:Aro napisał:Morison napisał:co do Mołdawii nie jestem przekonany o oryginalności utworu,.
Czy jako organizator możesz rozwinąć temat
jako uczestnik zrobiłem to dosłownie w tym samym zdaniu, którego część zacytowałeś xD
Organizatorzy jak zawsze chętni do rozmowy, kc I też fajnie, że takie zarzuty stawiasz dopiero po wynikach, kiedy to dla przypomnienia TY prowadziłem tę edycję.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Nie 3 Sty - 14:02
weź mnie nie załamuj xD Serio takiego rodzaju opinie uważasz za zarzut? W strefowych czy krajowych jak widzę zgłoszenie np Włoch, to spodziewam się takiego Diodato, jak widzę Francję to pewnie usłyszę Filme Mła, ze Skandynawii przewiduję coś bardziej depresyjnego, z Rumunii typowego bengiera a po odsłuchaniu Stama stwierdziłem że trafiałem często na takie piosenki na tamtejszych playlistach, ogólnie myślałem że zostaniesz w semi a okazało się że go wygrałeś, przez co o tym wspomniałem gdyż najczęściej mój post po wynikach ogranicza się do pogratulowania jednym zdaniem zwycięzcy oraz napisaniu kto skończył moim zdaniem za nisko a kogo sukces mnie zaskoczył.
Jak takie zarzuty wpływają niekorzystnie na twoje samopoczucie to mogę obiecać, że od tej pory wypowiem się pod twoimi zgloszeniami albo pozytywnie albo wcale bo jakoś specjalnie mi to nie robi różnicy jeśli przemilczę.
Jak takie zarzuty wpływają niekorzystnie na twoje samopoczucie to mogę obiecać, że od tej pory wypowiem się pod twoimi zgloszeniami albo pozytywnie albo wcale bo jakoś specjalnie mi to nie robi różnicy jeśli przemilczę.
- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 249
Nie 3 Sty - 14:06
Dziecinada
Daniell, Przemek, vestmann, Szymek79, Batiooo and Wilk lubią ten post
Dawid, iguś, Łosoś and Sebek nie lubią tego postu
- PrzemekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 157
Nie 3 Sty - 17:43
Jasiek napisał:Dziecinada
+1
wiem że dostałem dsq, jednak planowałem wrócić może na Anonimową, ale jak widzę co się tu odwala to jeszcze bardziej mi się nie chce xddd
dziękuję za te kilka edycji, w których panowała jeszcze..dobra zabawa
Daniell, Przemek, Jasiek, Liver, Darka, vestmann, Fenistil and lubią ten post
Czw 27 Maj - 23:04
haha leje z tego co sie tu dzialo ze tak powiem i tak podsumuje te prestizowe wyniki...
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Dawid, Daniell, Łosoś and Sebek lubią ten post
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: