- vestmannUżytkownik
- Liczba postów : 346
KAZACHSTAN: Las Bistecs - Universio
Pon 4 Sty - 13:26
W 34. edycji barw Kazachstanu będzie bronił hiszpański duet Las Bistecs (w tłumaczeniu na polski "Steki"). Jeszcze w KP planowałem je wystawić w którejś standardowej edycji, ale jednak się nie udało. Tym razem nadarza się w sumie tematyczna edycja więc czemu nie.
Duet w 2017 chciał reprezentować Hiszpanię na Eurowizji - ich celem było zajęcie ostatniego miejsca w konkursie. Niestety RTVE nie zrealizowała ich marzen, natomiast dziewczyny otrzymają swoją szansę w równie prestiżowym i kontrowersyjnym festiwalu PdF. Zaprezentują utwór o kosmosie i Łajce.
RECAP: od 0:35 do 1:25
Duet w 2017 chciał reprezentować Hiszpanię na Eurowizji - ich celem było zajęcie ostatniego miejsca w konkursie. Niestety RTVE nie zrealizowała ich marzen, natomiast dziewczyny otrzymają swoją szansę w równie prestiżowym i kontrowersyjnym festiwalu PdF. Zaprezentują utwór o kosmosie i Łajce.
Las Bistecs - Universio
RECAP: od 0:35 do 1:25
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: KAZACHSTAN: Las Bistecs - Universio
Sob 9 Sty - 23:45
No ciekawe... Naprawdę fajny utwór, dość dobrze potrafi mnie chwycić. Daje mi też potężne flashbacki z eurowizyjnego "Baila el Chiki-chiki", może po części dzięki fragmentowi "perrea como Laika". No i język hiszpański to dla mnie oczywisty plus.
Pozwolenia na tym forum: