- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Kto poprowadzi rozgrywkę w 2021 roku?
Czw 25 Lut - 19:49
Moi Drodzy.
W tym roku nie planuję niczego prowadzić na forum. Jeśli chcielibyście, aby odbyła się Izabela 2021, potrzebne będzie zgłoszenie nowej osoby. Nie chcę tego nie wiadomo, jak długo odkładać, ale trochę czasu też uznaję, że lepiej dać, dlatego tak do 12 marca godziny ok. 20 czekam na zgłoszenia. Jak będzie wiele zgłoszeń, to najprawdopodobniej wybiorę osobę sam, jak nikt się nie zgłosi, to zastanowię się, co dalej. Wolałbym, aby zgłoszenia były tutaj w temacie, ale można też pisać do mnie prywatną wiadomość.
W tym roku nie planuję niczego prowadzić na forum. Jeśli chcielibyście, aby odbyła się Izabela 2021, potrzebne będzie zgłoszenie nowej osoby. Nie chcę tego nie wiadomo, jak długo odkładać, ale trochę czasu też uznaję, że lepiej dać, dlatego tak do 12 marca godziny ok. 20 czekam na zgłoszenia. Jak będzie wiele zgłoszeń, to najprawdopodobniej wybiorę osobę sam, jak nikt się nie zgłosi, to zastanowię się, co dalej. Wolałbym, aby zgłoszenia były tutaj w temacie, ale można też pisać do mnie prywatną wiadomość.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Re: Kto poprowadzi rozgrywkę w 2021 roku?
Wto 9 Mar - 21:02
Ja mogę poprowadzić.
Yngwie / admin, Skrzeczek and Aleks lubią ten post
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Re: Kto poprowadzi rozgrywkę w 2021 roku?
Sro 10 Mar - 16:55
Dziękuję za zgłoszenie @Dawid. Myślę, że nie ma co dłużej czekać. Ogłaszam Cię prowadzącym .
Dawid, marjuz, vestmann, Fenistil and Aleks lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: