- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Mistrzostwa Świata FIVB 2018 siatkarzy - typer
Pon 3 Wrz - 20:00
Mistrzostwa świata siatkarzy tuż tuż, już w niedzielę imprezę otworzą współgospodarze czyli Włochy i Bułgaria. To, czy odbędzie się typer zależy od zainteresowania. No właśnie, chcecie czy nie? Będzie normalne obstawianie, 3 punkty za dokładny wynik, 1 za zwycięzce i pojawi się również pretyper. Kilka spraw:
1. Niezależnie od tego, czy ESCForum.pl wróci czy nie, zabawa w całości odbędzie się tutaj.
2. Na odzew czekam do czwartku-piątku, jeśli najpóźniej wtedy pojawi się 5 osób to jedziemy i dam co trzeba do typowania. Jeżeli oczywiście tę liczbę uda się zebrać wcześniej, wstawię pretypera i zestaw pierwszych meczów wcześniej.
3. Terminarz jest poplątany, bowiem 9 września Włosi grają z Japończykami a Bułgarzy z Finami a reszta uczestników dopiero 12., 13. drugie spotkania współgospodarzy. Albo dam wszystkie mecze do 1. kolejki albo tamte dwa oddzielnie.
4. Pogadam z Yngwiem o jakiejś nagrodzie
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: Mistrzostwa Świata FIVB 2018 siatkarzy - typer
Pon 3 Wrz - 20:19
Typer tego typu imprez to zawsze fajna zabawa, więc jestem za. Chętnie wezmę udział.
- RadekUżytkownik
- Liczba postów : 106
Sro 5 Wrz - 21:57
ja chyba też
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Pią 7 Wrz - 20:23
Nie ma 5 osób, więc odpuszczamy. Dziękuje tym, którzy byli zainteresowani udziałem.
Pozwolenia na tym forum: