SZWAJCARIA: Dr Misio - Strach XXI Wieku
+4
Yngwie / admin
Morison
Wilk
Aleks
8 posters
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
SZWAJCARIA: Dr Misio - Strach XXI Wieku
Pon 8 Mar - 21:19
Recap: 0:36 - 1:26
Zapraszam do komentowania i typowania
Liver lubi ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: SZWAJCARIA: Dr Misio - Strach XXI Wieku
Pon 8 Mar - 21:53
No więc wyznaczyłem sobie że w każdym temacie tej serii będę obstawiał po max. trzy nicki by potem w jednym poście pod głosowaniem wybrać tylko jedną osobę z tej trójki a przynajmniej postaram się tak robić. (Chyba że później nagle mi się coś pozmienia i postanowię wytypować kogoś innego). A więc zaczynam od tego tematu bo tutaj mi się raczej na pewno nic nie zmieni, specyficzny tytuł utworu i brzmienie od razu mi wskazuje na [You must be registered and logged in to see this link.] xd chociaż równie dobrze mógłby to być [You must be registered and logged in to see this link.], do kompletu dorzucam [You must be registered and logged in to see this link.].
Liver and Fenistil lubią ten post
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Czw 11 Mar - 10:29
Grono potencjalnych autorów tego zgłoszenia jest wąskie, może [You must be registered and logged in to see this link.] trafiła na to słuchając Łydki Grubasa, [You must be registered and logged in to see this link.] 20 lat temu wystawił Grabowskiego, a [You must be registered and logged in to see this link.] Mozila więc może któryś z nich, bo te songi umieściłbym w podobnej kategorii co Doktora.
Liver lubi ten post
Pią 19 Mar - 16:21
Specyficzny utwór, niby rock & roll a trochę słychać tu ska, co za mix pomieszania z poplątaniem na dodatek z zabawnym tekstem , pasuje mi tu [You must be registered and logged in to see this link.] i z tego co widzę nie jestem, w tej opinii odosobniony.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 20 Mar - 12:42
Bardzo wyróżniający się w skali edycji utwór. Wers "jarmuż i tofu natomiast wyzwolą cię z kokainy" to chyba mój ulubiony tekst edycji! Totalnie chcę to w finale, a najlepiej od razu w Top 5. Trochę powtórzę powyższe typy, ale chyba nikt inny jak [You must be registered and logged in to see this link.] najbardziej pasuje do tej piosenki. Ważny społecznie temat, trąby, brudna szara rzeczywistość. Mam nadzieję, że trafię!
Liver lubi ten post
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 20 Mar - 18:33
Jako, że Fenistil i Rahei pasują bardziej do innych piosenek pójdę tu dość oczywistym tropem i powiem że to [You must be registered and logged in to see this link.]. Nieoczywisty wybór, bardzo w jego stylu, no i chyba nikt inny oprócz tej trójki nie pokusiłby się o takie zagranie (mocno ewentualnie [You must be registered and logged in to see this link.], ale to takie 5% szans). No chyba że powtórzy się historia z Bigotką i ukrył się totalnie gdzie indziej, tam, gdzie absolutnie nikt by o nim nie pomyślał.
Liver lubi ten post
- RaheiUżytkownik
- Liczba postów : 108
Sob 20 Mar - 19:38
Ten kawałek jest tak chwytliwy, że od tygodnia jadę na replayu moje typy to [You must be registered and logged in to see this link.] bo całokształt pasuje mi do jego dotychczasowych, nie raz szalonych propozycji (azjatycką wspominam do dziś )
- xclolkaUżytkownik
- Liczba postów : 66
Sob 27 Mar - 17:43
Thank you, next. Niestety mimo innowacyjnego pomysłu, to nie są kompletnie moje klimaty - nie chciałabym urazić osoby, która dała tą propozycję no ale... [You must be registered and logged in to see this image.]
Morison lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: