WŁOCHY: Griff - Black Hole
+6
xclolka
Aro
Dawid
Morison
Yngwie / admin
Aleks
10 posters
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
WŁOCHY: Griff - Black Hole
Sro 10 Mar - 21:30
Recap: 1:35 - 2:25
Zapraszam do komentowania i typowania
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: WŁOCHY: Griff - Black Hole
Czw 11 Mar - 18:03
Mogę tą propozycję określić jako bardzo melodyjną bo po pierwszym odsłuchu miałem apetyt na replay a takie doznania w konkursie często mi serwuje [You must be registered and logged in to see this link.] (tak, znowu Ty, wychodzę z założenia że jesteś na tyle uniwersalny że pasujesz mi prawie wszędzie) [You must be registered and logged in to see this image.] Za muzyczny ogół to jednak bardziej bym kierował się tu ku [You must be registered and logged in to see this link.] Prawdopodobne też jest że może to być jakieś mniejsze lub większe zaskoczenie w postaci np. [You must be registered and logged in to see this link.] ?
Pią 19 Mar - 16:00
mmm fajna nuta, uwielbiam taki nieoczywisty pop, dark pop czy jakkolwiek to tam nazywają, fajny tekst melodramatyczny coś w stylu ostatniego albumu Lorde nie mam pojęcia kto mógłby to zaserwować, chociaż obstawałbym za [You must be registered and logged in to see this link.] lub [You must be registered and logged in to see this link.]
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Sob 20 Mar - 15:23
Wilk napisał:[You must be registered and logged in to see this link.]
Yngwie napisał:[You must be registered and logged in to see this link.]
To miłe, bo muza moim zdaniem bardzo quality, szukałbym autora tego zgłoszenia gdzieś w gronie ludzi ceniących sobie spokojniejsze klimaty, nad tym typem siedziałem chyba najdłużej a nie wymyśliłem dosłownie nic, ignorując wniosek z pierwszej części zdania postawię na [You must be registered and logged in to see this link.] lub [You must be registered and logged in to see this link.], którzy jednak mają skłonności do małych szaleństw
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 20 Mar - 16:55
Indie popowa muziczka, jedna z wielu w tej edycji. Nie ułatwia to zadania w odkryciu wstawiającego. Idąc tropem delikatnego wokalu stawiam, że to właśnie tutaj kryje się [You must be registered and logged in to see this link.]! Nie wykluczam innych możliwości, ale niech będzie, że to on.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 20 Mar - 18:59
Podobny przypadek jak Daya - porządna muza, ale bardzo uniwersalna i mająca dużo pretendentów do jej wystawienia. [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.] to tylko jedni z wielu kandydatów, ale żeby nie wymieć połowy aktywnym uczestników to obstawiam tę czwórkę.
- xclolkaUżytkownik
- Liczba postów : 66
Pią 26 Mar - 2:49
Artystki nie znałam do czasu tej edycji - automatycznie musiałam ją dodać do mojej playlisty. Obrzydliwie dobry BANGER [You must be registered and logged in to see this image.]
Yngwie / admin and Dastame lubią ten post
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 353
Sob 27 Mar - 16:26
Znam Griff od "Forgive Myself" - też świetny utwór, natomiast "Black Hole" jest jeszcze lepsze i nie mogę się tego nasłuchać i napatrzeć
- WilkUżytkownik
- Klan :
Pią 2 Kwi - 15:32
Tyle postów, tyle nicków i nie przewinąłem się ani razu co mnie trochę zaskoczyło bo spodziewałem się że zostanę rozpoznany dość łatwo i szybko. Miałem wrażenie że to typowy kawałek w moim stylu a zamiast tego moimi songami miały niby być te które wystawili syguu, Dastame, Hawk, Łosoś i Cryo Osobiście jest to moja ulubiona produkcja brytyjska (i nie tylko) którą wystawiłem jak dotąd w PdF. Przy najmocniejszej edycji 7 miejsce jest super wyróżnieniem, dziękuję wszystkim za wsparcie punktowe dla Griff. Dziewczyna jest mega utalentowana, dla sympatyków "Black Hole" polecam trzy boskie wykonania live poniżej.
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 353
Sro 12 Maj - 16:00
Griff - Black Hole - Italy - LIVE - Grand Final - 37. PDF
Wilk lubi ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Sro 12 Maj - 19:01
Sztos występ. A tutaj PdF 29 wręcza nagrodę Rising Star dla PdF 37.
Jedna po PdF wylądowała na Oscarach, druga na BRITSach a podziękowań dla mnie brak...
Jedna po PdF wylądowała na Oscarach, druga na BRITSach a podziękowań dla mnie brak...
Yngwie / admin and Batiooo lubią ten post
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Czw 13 Maj - 12:19
Genialna <3
Wilk lubi ten post
- CB93Użytkownik
- Liczba postów : 291
Czw 13 Maj - 16:47