NIEMCY: Dotan - There Will Be A Way
+2
Yngwie / admin
Aleks
6 posters
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
NIEMCY: Dotan - There Will Be A Way
Czw 11 Mar - 21:41
Recap: BRAK PODANEGO FRAGMENTU !!
Zapraszam do komentowania i typowania
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: NIEMCY: Dotan - There Will Be A Way
Nie 14 Mar - 11:18
Wyczuwam tutaj tak jakoś [You must be registered and logged in to see this link.] nawet nie mam pomysłu na kogoś innego... Do samego utworu mam dość neutralne podejście pod tytułem ani nie ziębi ani nie grzeje, są utwory które przekonują mnie o wiele bardziej ale są też takie które mi podchodzą o wiele mniej.
Pią 19 Mar - 16:07
Utwór przyjemny w odbiorze, lekko radiowy, ale wciąż w stylu Doatana, w sumie tak jak napisał Wilk ani nie ziębi, ani nie grzeje, jakby brakowało nieco wyrazistości. Mimo wszystko wybór ok i znów ciężko stwierdzić kto?! może [You must be registered and logged in to see this link.].
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- GośćGość
Pią 19 Mar - 20:10
To brzmi na sprawke [You must be registered and logged in to see this link.]
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Pią 19 Mar - 22:33
Ok, ruszam ze zgadywaniem.
Zacznę od występu co do którego mam dość solidną teorię. Dotan jest w Polsce ostatnio bardzo znany dzięki stacjom radiowym i mam podejrzenie, że w tym dość bezpiecznym kierunku mógł pójść któryś z @debiutantów. Brak podanego recapu również może sugerować, że ktoś dopiero zaczyna i jeszcze nie zdążył ogarnąć wszystkiego. Mam nadzieję, że moja teoria się sprawdzi.
Sam Dotan niespecjalnie mnie porwał swoją twórczością. Nie inaczej jest z tym utworem. Nie wyłączę, gdy już leci, ale niespecjalnie czymkolwiek to zaskakuje. Niemniej jest to dość wyraziste entry, więc jest szansa na finał.
Zacznę od występu co do którego mam dość solidną teorię. Dotan jest w Polsce ostatnio bardzo znany dzięki stacjom radiowym i mam podejrzenie, że w tym dość bezpiecznym kierunku mógł pójść któryś z @debiutantów. Brak podanego recapu również może sugerować, że ktoś dopiero zaczyna i jeszcze nie zdążył ogarnąć wszystkiego. Mam nadzieję, że moja teoria się sprawdzi.
Sam Dotan niespecjalnie mnie porwał swoją twórczością. Nie inaczej jest z tym utworem. Nie wyłączę, gdy już leci, ale niespecjalnie czymkolwiek to zaskakuje. Niemniej jest to dość wyraziste entry, więc jest szansa na finał.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Sob 20 Mar - 15:58
że też wcześniej nie zwróciłem na to uwagiDawid napisał:Brak podanego recapu również może sugerować, że
Dawid napisał:Dotan jest w Polsce ostatnio bardzo znany dzięki stacjom radiowym i mam podejrzenie, że w tym dość bezpiecznym kierunku mógł pójść któryś z @debiutantów.
Znany jest te stałym bywalcom eurosongs, gdyż podobno był tam 10 razy
Moim zdaniem [You must be registered and logged in to see this link.] lub [You must be registered and logged in to see this link.]
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 20 Mar - 17:13
Muzycznie to totalnie [You must be registered and logged in to see this link.] vibes, ale to zbyt banalne. [You must be registered and logged in to see this link.] niby też by pasowała, ale ta sama historia, to byłby zbyt łatwe. Brak podanego recapu niby wskazuje na kogoś nowego w stawce, a tu nie mam konkretnego winnego.
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Czw 1 Kwi - 22:14
Pisałem że największym zaskoczeniem jest dla mnie vestmann i Cryo ale trzeci w kolejności byłby Yngwie po którym też kompletnie się nie spodziewałem takiego numeru bo jak u Daniella totalnie obstawiałem męski wokal tak od Yngwie oczekiwałem kobiecego głosu... no i dodatkowo jeszcze sam pojechał delikatnie swój utwór w komentarzu xD no brawo za zmyłkę.
Pozwolenia na tym forum: