GRUZJA: Quay Dash - Queen Of This Shit
+3
Yngwie / admin
Wilk
Aleks
7 posters
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
GRUZJA: Quay Dash - Queen Of This Shit
Pią 12 Mar - 23:41
Recap: -
Zapraszam do komentowania i typowania
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: GRUZJA: Quay Dash - Queen Of This Shit
Nie 14 Mar - 11:29
hmm, brzmi jak vestmann
XD
a tak na poważnie to total [You must be registered and logged in to see this link.] problem w tym że Cryo też mega pasuje do St. Vincent, więc przy jednej z tych piosenek może być mocne zaskoczonko.
XD
a tak na poważnie to total [You must be registered and logged in to see this link.] problem w tym że Cryo też mega pasuje do St. Vincent, więc przy jednej z tych piosenek może być mocne zaskoczonko.
- GośćGość
Nie 14 Mar - 11:40
Znam ją ale jakoś wybitnie za nią nie przepadam, obstawiam Batiooo, on lubi takie peeche
Pią 19 Mar - 17:05
Bardzo konkretna nuta aż nie wiem co napisać, no Poland to raczej nie jest xD faktycznie może być [You must be registered and logged in to see this link.] a równie dobrze [You must be registered and logged in to see this link.] może robić nam tu zmyły. [You must be registered and logged in to see this image.]
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- GośćGość
Pią 19 Mar - 20:07
ps. zauwazylem, ze to SOPHIE wyprodukowała, to kolejna anonimowa z jej utworem swiec panie nad jej duszą kocham cie zosia
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 20 Mar - 11:36
Również nie widzę innej opcji niż [You must be registered and logged in to see this link.] lub [You must be registered and logged in to see this link.]. Utwór bardziej pasuje do drugiego, ale przy typie skłaniałbym się chyba minimalnie bardziej ku Batiowskiemu. Niegrzeczna elektroniczna stylówka jak najbardziej pasuje. Sam utwór MEGA. Wyróżnia się na plus wśród stawki. Mroczny electro hip-hop to to co tygryski lubią najbardziej. Liczę na awans.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 20 Mar - 17:30
Gdyby nie to, że [You must be registered and logged in to see this link.] obstawia połowę stawki to powiedziałbym, że to on. Realnie jednak albo [You must be registered and logged in to see this link.] albo [You must be registered and logged in to see this link.] z naciskiem ta tego pierwszego. W jakiś dziwny sposób kojarzy mi się to z jego wyborem z 22. edycji.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Sro 24 Mar - 10:13
[You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.] lub [You must be registered and logged in to see this link.], potrafię uzasadnić typ tylko na tego ostatniego - muza skojarzyła mi się z Nails hair hips lips czy jakoś tak
- xclolkaUżytkownik
- Liczba postów : 66
Sob 27 Mar - 16:50
Na 99,9% po przesłuchaniu innych piosenek, uważam że to może być [You must be registered and logged in to see this link.] - wspominał mi, że poszedł w innowacyjny pomysł, więc tylko on mi przychodzi na myśl z taką piosenką [You must be registered and logged in to see this image.]
Pozwolenia na tym forum: