- RaheiUżytkownik
- Liczba postów : 111
Czw 22 Kwi 2021, 21:12
Z wielką przyjemnością wystawiam Deutschland niemieckiego zespołu Rammstein Singiel miał premierę 28 marca 2019 roku. Pamiętam jak wracałam wtedy z pracy i Antyradio akurat zaprezentowało słuchaczom długo wyczekiwany singiel z nowej płyty - od pierwszej nuty byłam zauroczona ale gdy zobaczyłam teledysk... epickość!
Nawet jeśli nie jesteś miłośnikiem ciężkich klimatów polecam obejrzenie teledysku. Strach się bać ile ta produkcja kosztowała, bo ma rozmach małego filmu (napisy końcowe przez ponad 2,5 minuty)
Miłego!
piosenka zaczyna się ok. 0:53.
Nawet jeśli nie jesteś miłośnikiem ciężkich klimatów polecam obejrzenie teledysku. Strach się bać ile ta produkcja kosztowała, bo ma rozmach małego filmu (napisy końcowe przez ponad 2,5 minuty)
skrót 5:32 - 6:22
Miłego!
piosenka zaczyna się ok. 0:53.
Dawid, Liver, Darka and Drover lubią ten post
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 792
Re: SZWAJCARIA: Rammstein - Deutschland
Czw 22 Kwi 2021, 23:26
Kolejny mocny wybór od ciebie. Zastanawiałem się czy nie wstawić "Auslander" w krajowej jak miałem Niemcy, ale postawiłem na mniej znanych wokalistów. Co prawda z tego najnowszego albumu najbardziej podoba mi się "Diamant" i właśnie "Deutschland", ale "Auslander" brzmi chyba najbardziej komercyjnie i najbardziej wpada w ucho. Świetny utwór, zespół i klip też fantastyczny. Good luck!
Rahei lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: