Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Rahei
Rahei
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 111

SZWAJCARIA: Rammstein -  Deutschland Empty SZWAJCARIA: Rammstein - Deutschland

Czw 22 Kwi 2021, 21:12
Z wielką przyjemnością wystawiam Deutschland  niemieckiego zespołu Rammstein Skromny Singiel miał premierę 28 marca 2019 roku. Pamiętam jak wracałam wtedy z pracy i Antyradio akurat zaprezentowało słuchaczom długo wyczekiwany singiel z nowej płyty - od pierwszej nuty byłam zauroczona ale gdy zobaczyłam teledysk... epickość!

Nawet jeśli nie jesteś miłośnikiem ciężkich klimatów polecam obejrzenie teledysku. Strach się bać ile ta produkcja kosztowała, bo ma rozmach małego filmu (napisy końcowe przez ponad 2,5 minuty)

skrót 5:32 - 6:22

Miłego! Zawstydzony Zawstydzony Zawstydzony

piosenka zaczyna się ok. 0:53.

Dawid, Liver, Darka and Drover lubią ten post

Drover
Drover
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 792

SZWAJCARIA: Rammstein -  Deutschland Empty Re: SZWAJCARIA: Rammstein - Deutschland

Czw 22 Kwi 2021, 23:26
Kolejny mocny wybór od ciebie. Zastanawiałem się czy nie wstawić "Auslander" w krajowej jak miałem Niemcy, ale postawiłem na mniej znanych wokalistów. Co prawda z tego najnowszego albumu najbardziej podoba mi się "Diamant" i właśnie "Deutschland", ale "Auslander" brzmi chyba najbardziej komercyjnie i najbardziej wpada w ucho. Świetny utwór, zespół i klip też fantastyczny. Good luck!

Rahei lubi ten post

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: