- TravelerUżytkownik
- Liczba postów : 146
LUKSEMBURG: Within Temptation ft. Annisokay - Shed My Skin
Pią 2 Lip - 19:35
Mam przyjemność zadebiutować w konkursie i pod luksemburską flagą zaprezentować utwór Shed My Skin nagrany wspólnie przez zespoły Within Temptation i Annisokay:
Skrót od 2:14
Skrót od 2:14
Liver and Xytros lubią ten post
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Re: LUKSEMBURG: Within Temptation ft. Annisokay - Shed My Skin
Pią 2 Lip - 22:00
Myślałem, że skoro Within Temptation w debiucie to coś bezpieczniejszego, żeby się nie zrazić porażką. Wybór jednak odważny, fajne granie. Nowocześniejsze WT, już nie gotyckie, ale klimat nadal jest.
Taki repertuar zawsze mile widziany
Taki repertuar zawsze mile widziany
Traveler lubi ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: LUKSEMBURG: Within Temptation ft. Annisokay - Shed My Skin
Pią 9 Lip - 9:28
Moja reakcja gdy w pierwszej chwili zobaczyłem Within Temptation: https://www.youtube.com/watch?v=osjsD4g4ntA
Jednak po przesłuchaniu ostatecznie miło się zaskoczyłem, zapewne z uwagi na trafne spostrzeżenie Livera że to już nie gotyckie brzmienie tylko bardziej nowoczesne co o wiele bardziej mi odpowiada niż ich wszystkie poprzednie piosenki w naszym konkursie. Z cięższych klimatów tej edycji chyba też tutaj najbardziej mi pasuje ta propozycja, powodzenia dla debiutanta
Jednak po przesłuchaniu ostatecznie miło się zaskoczyłem, zapewne z uwagi na trafne spostrzeżenie Livera że to już nie gotyckie brzmienie tylko bardziej nowoczesne co o wiele bardziej mi odpowiada niż ich wszystkie poprzednie piosenki w naszym konkursie. Z cięższych klimatów tej edycji chyba też tutaj najbardziej mi pasuje ta propozycja, powodzenia dla debiutanta
Traveler lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: