FRANCJA: Jon Batiste - Freedom
+4
Dawid
Szymek79
KarolStark
Liver
8 posters
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
FRANCJA: Jon Batiste - Freedom
Pon Lis 22, 2021 10:44 pm
Skrót 2:00 - 2:40
Dawid and KarolStark lubią ten post
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Wto Lis 23, 2021 8:30 pm
Utwór właśnie dostał nominację do Grammy w kategorii Record Of The Year.
Dawid lubi ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Re: FRANCJA: Jon Batiste - Freedom
Wto Lis 23, 2021 10:20 pm
Właśnie miałem to napisać, ale widzę że nie tylko ja śledzę. W zeszłym roku Black Pumas, a teraz Jon Batiste. Gratki dla jurorów za posiadanie GUSTU.Szymek79 napisał:Utwór właśnie dostał nominację do Grammy w kategorii Record Of The Year.
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Sro Lis 24, 2021 6:07 pm
Teledysk mi bardzo mocno przypomina moją winnerkę Celeste aż wróciłem do tego songa Obstawiając tutaj myślę że @Dawid po prostu nie chciał się ukrywać... zresztą to że to edycja anonimowa nie znaczy że koniecznie trzeba. Jeśli miałbym wskazywać kogoś rezerwowo tutaj to byłaby to chyba @Darka lub @Fenistil
Dawid and Fenistil lubią ten post
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Pon Lis 29, 2021 4:31 pm
50% @Dawid, który albo wystawił kompletne yayo, albo coś co go w pełni reprezentuje. Ew. ktoś kto usłyszał to od kogoś wtórnie, być może na w2g i chciał być fajny a mu się nawet to za bardzo nie podoba np. @Batiooo albo @Dastame. @Darka też pasuje. Btw. na mnie osobiście utwór nie robi wielkiego wrażenia, za mało organiczny; tak wypolerowany by zrobić sukces, bo akurat ten typ muzyki jest obecnie modny..
edit: zmniejszam percentage na @Dawid do 20% (słownie: dwudziestu procent)
edit: zmniejszam percentage na @Dawid do 20% (słownie: dwudziestu procent)
Dawid lubi ten post
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Pią Gru 03, 2021 11:41 am
Myślę, że to @Dawid, chociaż mam cichą nadzieję, że po poprzedniej edycji, gdzie jego zgłoszenie rozeszło się bez echa, tym razem zaserwuje nam coś spoza swojej strefy komfortu )
Dawid lubi ten post
Nie Gru 05, 2021 12:13 pm
O i tu mamy @Szymek79, bynajmniej ja tak sądzę - chcąc nieco nas nabrać, wystawił w anonimowej coś w dobrym stylu ale o 180 stopni innego. W tym utworze odnajduję niewzruszony optymizm, połączony z typowym dla muzyków tego gatunku szacunkiem dla historii i kultury czarnoskórej społeczności w Stanach. Cóż mogę jeszcze dodać? a.. ładny teledysk. ^^
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
Pozwolenia na tym forum: