Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1315

SZWAJCARIA: Meek, Oh Why? x Sarsa feat. Hyper Son - Zachód Empty SZWAJCARIA: Meek, Oh Why? x Sarsa feat. Hyper Son - Zachód

Wto 23 Lis - 23:38

Skrót 2:59 - 3:39

Ostatnio zmieniony przez Liver dnia Nie 12 Gru - 17:20, w całości zmieniany 1 raz
Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 680

SZWAJCARIA: Meek, Oh Why? x Sarsa feat. Hyper Son - Zachód Empty Re: SZWAJCARIA: Meek, Oh Why? x Sarsa feat. Hyper Son - Zachód

Sro 24 Lis - 22:33
Gdy weszły rapsy w tym songu myślę sobie o niee, nie wytrzymie tego długo ale o dziwo co rzadko się zdarza z zainteresowaniem przesłuchałem do końca bo jednak można zrobić to kulturalnie i bez bluzgów - miła odmiana, doceniam bo serio fajnie się tej wstawki słuchało. Sama kompozycja moim zdaniem bardzo składna i udana. Po raz trzeci go obstawiam ale tym razem w roli pierwszoplanowej - @Daniell bo wydaje mi się że on zna i lubi polską muziczke, dodatkowo utkwiło mi w pamięci jak chyba to on pisał że ma jakiś polski song do wystawienia i przydałaby się jakaś edycja polskojęzyczna czy cuś więc być może wykorzystał tą edycję w tym właśnie celu Myśli Mega rozkmina, ciekawe czy się sprawdzi.
marjuz
marjuz
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Kowboj

Liczba postów : 1312

SZWAJCARIA: Meek, Oh Why? x Sarsa feat. Hyper Son - Zachód Empty Re: SZWAJCARIA: Meek, Oh Why? x Sarsa feat. Hyper Son - Zachód

Pon 29 Lis - 16:48
Jestem wyjątkowo wrażliwy na współczesną muzykę polskojęzyczną - nie podoba mi się prawie kompletnie nic, nie słucham, nie lubię dźwięku polskiego języka. A utwór mi się podoba, jest bardzo wdzięczny i dostrzegam tu solidną dawkę artu. To nie jest ktoś kto słucha namiętnie polskiej muzyki. Stawiam na @Dawid albo @Szymek79.

Spoiler:

Dawid lubi ten post

Yngwie / admin
Yngwie / admin
Administrator
Administrator
Liczba postów : 1465
https://eurowizyjnie.forumpolish.com

Nie 5 Gru - 13:35
O dawno nie słyszałem Sarsy, a te rapsy to chyba jakiś wstęp do następnej edycji heh. Ogólnie przystawiając tę piosenkę do polskiego rynku muzycznego w obecnym kształcie, gdzie królują płaskie jak d*pa słonia bity i jakieś pato-rapsy to utwór wyróżnia się na plus. Jest klimatyczny, ale też mam odczucie, że jest w pewnym stopniu elegancki, stonowany. Skoro kierunek Zachód to pewnie jakiś podróżnik tu się kryje - w mojej opiniii @Traveler .

.....................................

Autor powyższego posta: Yngwie

Wilk lubi ten post

Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2304

Czw 9 Gru - 22:48
Znałem wcześniej. Nie jest to jakiś szalenie odkrywczy koncept (teledysk, tekst, brzmienie), ale akurat w Polsce może to wydawać się świeże. Dostrzegam pozytywy z osobna, ale jako całość nie potrafię się zachwycić nad tym utworem. Trochę zbyt jednostajny też. Niemniej wybór raczej z gustem niż bez niego. Ze względu na instrumental obstawiam @Daniell, mam tu jego vibe, chociaż też @Aro z podobnymi brzmieniami mi się kojarzył (jego udział akurat niezbyt prawdopodobny).
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: