- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1311
WĘGRY: You Me At Six - SUCKAPUNCH
Wto 23 Lis - 23:41
Skrót 1:36 - 2:16
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: WĘGRY: You Me At Six - SUCKAPUNCH
Sro 24 Lis - 23:09
KP Edycja 47 - Wilk wystawia na edycję duetową zespół You Me At Six z kawałkiem "Bite My Tongue" https://www.youtube.com/watch?v=l1CTbE3u0PQ i gościnnym udziałem Oliver Sykes, wtedy za duety można było wystawiać zespoły xD ale za to pamiętam że bodaj obaj artyści musieli być ze strefy. Nie wiem czemu wystawiłem taki song wtedy, dość mocno błądziłem w poszukiwaniach ale dobrze pamiętam że @Rahei go bardzo polubiła a także @CB93 dał mi bardzo dobrą notę także tego...
by the way wokalista sporo się zmienił od tamtego czasu.
by the way wokalista sporo się zmienił od tamtego czasu.
- XytrosUżytkownik
- Liczba postów : 70
Czw 25 Lis - 21:30
Nie 5 Gru - 14:22
Piosenka zaczyna się pulsującym, zapętlonym rytmem więc od razu załapuję klasyczną kompozycję porządnego rockowego kawałka i wcalem się tu nie mylę - utwór wznosi się i opada od zwrotki do refrenu - jest energia i budowanie dynamiki. Nie wiem kto mógł wystawić ten utwór, @CB93 bardzo mi pasuje do Bad Omens, ale znowu nie mam co zrobić z hawkiem, mam nawet wrażenie że hawk nie bierze udziału w tej edycji heh. Tak więc niech tu już zostanie @CB93 .
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
hawk21cmb lubi ten post
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Sob 11 Gru - 16:10
Trudno mi wyjaśnić, dlaczego, możliwe, że zbłądziłem z tymi myślami, ale mam silne przeczucie, że za tym utworem kryje się @Przemek.
Pozwolenia na tym forum: