- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
UKRAINA: Joy Crookes - Feet Don't Fail Me Now
Czw 25 Lis - 21:59
Skrót 2:23 - 3:03
Rahei lubi ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: UKRAINA: Joy Crookes - Feet Don't Fail Me Now
Czw 25 Lis - 22:20
Znam i lubię. Miałem playlistę z ok. 30 propozycjami na tą anonimową i ten song był w tym gronie :P ale po szybkim czasie go wyeliminowałem bo stwierdziłem że zostawię sobie go na przyszłą serię i jak widać nie wyszło. Chyba nie spodziewałem się że ktoś mi to zabierze już teraz ale jakoś bardzo szkoda z tego powodu też mi nie jest... a ten ktoś to jestem prawie total pewny że @Aleks
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Pon 29 Lis - 16:20
@Morison, w instrumentalu z tyłu przewija się jakiś instrument (nie potrafię go teraz zdefiniować) który ma za zadanie podbić utwór, uczynić go bardziej magicznym, a co w utworach od niego dostrzegałem.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Pią 3 Gru - 11:42
Wilk lubi ten post
Nie 5 Gru - 15:21
Ten song! z fajną linią basu i gładkim wokalem Joy dobrze nastraja od samego początku. I to jest to na co zazwyczaj narzekam, a tu jest przykład jak zrobić aby było dobrze - linia basu pozostaje niezmienna w całej piosence, ale płynnie łączy się z pozabeatowymi partiami gitary!!! i już nie jest nudno! Na dodatek gitarka przecina melodię, tworząc groove, więc co niektórym nóżka może zatupać. Do tego przyjemne bębnienie, cały instrumental, wokal wszystko różne, ale dobrze zbalansowane. Z tym utworem miałem największy problem dotychczas, czy będzie szaleństwem jeśli w tym temacie postawię na @Bzyku ?!
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
Pozwolenia na tym forum: