- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
BELGIA: Cariño - Bisexual
Sob Lis 27, 2021 10:47 pm
Skrót 2:37 - 3:17
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: BELGIA: Cariño - Bisexual
Nie Lis 28, 2021 2:21 am
W utworze tym da się wyczuć pozytywny vibe od pierwszego przesłuchania, fajne. Jak ktoś zauważył dzisiaj słusznie na w2g to @Jasiek wspominał wcześniej że bardzo chciał prowadzić Hiszpanię, jeśli więc wrócił na anonimową to może zechciał walnąć jakimś songiem właśnie z tego kraju? O ile wgl wrócił, byłoby miło. Jeśli jednak nie to obstawiam rezerwowo drugą osobę czyli @Sebek któremu być może na tyle spodobała się jego strefa że postanowił z niej nie wychodzić??? wow, mega rozkminy, zapewne obie błędne i wystawił to po prostu jakiś biseksualista.
marjuz lubi ten post
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Pon Lis 29, 2021 1:38 am
Po tytule spodziewałem się koszmarka typu dźwięki remontu, ale piosenka o dziwo jest bardzo dobra i ma super klimacik! Może @sebek? Jego propozycje z tego co pamiętam często trafiały w mój gust.
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Pon Lis 29, 2021 4:24 pm
Bardzo dobrze wyprodukowany teledysk, więc to musi ktoś kto na to zwraca uwagę. Sebek nie na pewno bo sobie zostawił na później. Stawiam na @Łosoś, kiedyś chyba wystawił podobny song w którym był teledysk w którym grano w tenisa.
Nie Gru 05, 2021 1:19 pm
Bardzo odważna mieszanka, mamy tu indie pop, trochę syntetycznych dźwięków i do tego język hiszpański. Jest to bardzo młodzieżowe i optymistyczne, jednak nie wiem kto stoi za tym utworem, może @Drover ?
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
Pozwolenia na tym forum: