IZRAEL: Kobi Marimi (Home)
+9
Kuba
mercator
Fenistil
Aro
IgorBielak
iguś
Angeli
Bluee
Mrs.Nobody
13 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
Ile punktów przyznał(a)byś kompozycji izraelskiej?
- IkerUżytkownik
- Liczba postów : 154
Re: IZRAEL: Kobi Marimi (Home)
Wto 12 Mar - 21:09
O nie, słabizna. :| Zwrotki jeszcze ujdą w tłoku, ale refren irytuje - a całość na przemian męczy i nudzi. Najgorsza ballada tego roku na Eurowizji, przynajmniej na to wygląda dla mnie.
- SebekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 710
Sro 13 Mar - 16:58
Zdecydowanie najgorszy wybór wewnętrzny w tym roku. Ta propozycja jest niesamowicie nudna, nieinteresująca w dodatku brzmi prawie jak jakieś kościelne pieśni. Głos Kobiego kompletnie mnie odrzuca. Szkoda, że Izrael ma zapewniony finał, bo normalnie ta propozycja poleciałaby w półfinale.
2/12
2/12
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Nie 7 Kwi - 13:51
.....................................
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Pią 12 Kwi - 17:30
Ja rozumiem że nie chcą wygrywać drugi raz ale aż takie coś wysyłać to troszkę słabo z ich strony, patos się wylewa strumieniami zewsząd, jak zostało podkreślone kilka razy brzmi jak kościelna piosenka... dodałbym - z pogrzebowym teledyskiem. Meh, bleh, fu. Wszystkie ballady w tym roku niestety prześcigają się w tym która jest najgorsza, najbardziej miałka i patetyczna a jak już jest jakaś której da się słuchać to tylko na tyle aby być poprawną i bez rewelacji czyli to samo co rok wcześniej, wtedy jedynie Litwa wzbudzała jakieś emocje.
Holandia na szczęście mimo że nie jest balladą to ratuje poziom muzyczny w tym roku pośród właśnie tego typu koszmarów...
Holandia na szczęście mimo że nie jest balladą to ratuje poziom muzyczny w tym roku pośród właśnie tego typu koszmarów...
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: