- DarkaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 288
FRANCJA: Zak Abel - Less Of A Man
Sob 8 Sty - 16:44
Francję w jubileuszowej 50. edycji będzie reprezentował angielsko-marokański autor tekstów, muzyk i piosenkarz Zak Abel. Zak zadebiutował w 2014 roku i możecie go kojarzyć m.in z piosenki "Love Song", która była grana w radiach w 2018 roku.
Ja zdecydowałam się jednak na jedną z jego najnowszych piosenek. "Less Of A Man" ukazało się w 2021 roku na singlu o tym samym tytule razem z 3 innymi piosenkami. Piosenka mierzy się z toksycznym postrzeganiem płci. Temat ten był jednym z powodów dlaczego wybrałam akurat ten utwór.
Zapraszam więc do słuchania i do zobaczenia w 2 rundzie!
Ja zdecydowałam się jednak na jedną z jego najnowszych piosenek. "Less Of A Man" ukazało się w 2021 roku na singlu o tym samym tytule razem z 3 innymi piosenkami. Piosenka mierzy się z toksycznym postrzeganiem płci. Temat ten był jednym z powodów dlaczego wybrałam akurat ten utwór.
Zapraszam więc do słuchania i do zobaczenia w 2 rundzie!
Fenistil lubi ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1959
Re: FRANCJA: Zak Abel - Less Of A Man
Sro 23 Lut - 0:41
Szkoda, że nie udało Ci się dostać chociaż do tego top 10, bo piosenka zacna. Tym bardziej, że tematyka walki z toksyczną męskością została tu przedstawiona w niesamowicie przystępny sposób - propsuję.
Dawid lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: