Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Domin0s
Domin0s
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 20

POLSKA: Gawryle - Harnaś Ice Tea (prod. DutchRevz) Empty POLSKA: Gawryle - Harnaś Ice Tea (prod. DutchRevz)

Pią 14 Sty - 18:31
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

POLSKA: Gawryle - Harnaś Ice Tea (prod. DutchRevz) Empty Re: POLSKA: Gawryle - Harnaś Ice Tea (prod. DutchRevz)

Sro 23 Lut - 0:03
Fajnie, że wziąłeś udział, bo ten konkurs już od dawna żadnej świeżej krwi nie doświadczył. Mam nadzieję, że się podobało i jeśli z nami zostaniesz na dłużej, to na pewno będzie nam miło. Uśmiech Tym bardziej, że jestem bardzo ciekawy, jakiego rodzaju piosenki byś nam od siebie serwował mając do tego więcej niż jedną okazję.

A co do Twojej piosenki, to szczerze mówiąc jeszcze przed jej odpaleniem, na podstawie samego tytułu i miniaturki pomyślałem sobie, że to będzie jakiś jeden wielki bałagan i to po prostu nie może być dobre. I pewnie sporo osób dalej tak myśli, sądząc po wyniku. Wink Ale ja się o dziwo bardzo szybko wkręciłem i o ile nie jest to typ muzyki, której bym normalnie słuchał, to trzeba przyznać, że trzepie mocno i poszczególne fragmenty łatwo zostają w głowie. No i jest coś niezwykle urokliwego w tym tekście o radlerze własnej roboty. Uśmiech

Domin0s lubi ten post

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: