Czego teraz NIE słuchacie?
+5
cryo_official_profile
marjuz
Wilk
Dastame
Dawid
9 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 792
Re: Czego teraz NIE słuchacie?
Nie 26 Lut - 1:49
Maneskina - nie macie wrażenia, że oni po wygranej w Eurowizji skręcili w totalnie złym kierunku? Ostatnio z ciekawości puściłem sobie ich utwór "Bla Bla Bla" - nigdy więcej tego nie zrobię. Dosłownie jedna z najgorszych piosenek jaką słyszałem w ostatnich miesiącach.
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Nie 26 Lut - 2:21
Drover napisał:Maneskina - nie macie wrażenia, że oni po wygranej w Eurowizji skręcili w totalnie złym kierunku? Ostatnio z ciekawości puściłem sobie ich utwór "Bla Bla Bla" - nigdy więcej tego nie zrobię. Dosłownie jedna z najgorszych piosenek jaką słyszałem w ostatnich miesiącach.
Nie wiem czy da się bardziej czytelnie pokazać słuchaczowi, że utwór jest robiony dla jaj, z ironią i i ma nie być brany na poważnie - jak widać może być to wciąż nieskuteczne.
Dla przykładu dodam fatalna piosenkę Toma Odella:
CB93 and justi578 lubią ten post
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 792
Nie 26 Lut - 4:25
I co z tego, że ma nie być brany na poważnie? Są dobrze wykonane piosenki dla beki przy których się człowiek uśmiechnie albo zaśmieje i to raczej jest głównym zamiarem w stworzeniu takiej. Tutaj to powtarzane w kółko bla bla bla tylko irytuje i nie ma tu nic zabawnego. Poza tym nie wydaje mi się, żeby Maneskin był zespołem, który bierze się na poważnie.
- CB93Użytkownik
- Liczba postów : 297
Pon 27 Lut - 11:36
blankka solo
KarolStark, marjuz, Sebek, Morison and justi578 lubią ten post
Pon 27 Lut - 17:48
blanca (nie-paloma) - соло
Sebek and justi578 lubią ten post
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: