Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Dastame
Dastame
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 901

FRANCJA: Aluna George - Not Above Love Empty FRANCJA: Aluna George - Not Above Love

Pon 21 Mar - 19:15
W pierwszej edycji Francja wystawia cudowna najwspanialsza mega Alunke <3

FRANCJA: Aluna George - Not Above Love Aluna_10

skrot od 2:15

Ostatnio zmieniony przez Dastame dnia Pią 1 Kwi - 15:27, w całości zmieniany 1 raz

Drover and CB93 lubią ten post

Drover
Drover
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 782

FRANCJA: Aluna George - Not Above Love Empty Re: FRANCJA: Aluna George - Not Above Love

Pon 21 Mar - 23:10
Nie widziałem, że ktoś ich zgłosił, a akurat słuchałem dziś jakichś ich piosenek. xdd Spoko piosenka, nie słyszałem jej wcześniej (jestem zaznajomiony tylko z debiutem), ogólnie oni tworzą taką muzykę elektroniczną na poziomie. Powodzenia. Szeroki uśmiech

Btw. tak z ciekawostek zastanawiałem się kiedyś mocno nad zgłoszeniem do konkursu "The Recipe" Aluny.

CB93 lubi ten post

CB93
CB93
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 291

FRANCJA: Aluna George - Not Above Love Empty Re: FRANCJA: Aluna George - Not Above Love

Pon 21 Mar - 23:22
A ja się zastanawiałem nad zgłoszeniem tego kiedyśWink Daje lajka i życzę powodzenia!

Drover lubi ten post

Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

Czw 7 Kwi - 23:23
Przywołuje mi to skojarzenia ze zwycięską Joy Crookes sprzed paru edycji - refreny jedynie przyzwoite, ale za to zwrotki, w których dzieje się jakaś subtelna magia przy śpiewanych z rezerwą niższych dźwiękach. Dobra piosenka.
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: