- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Reguły edycji + terminarz
Wto 17 Maj - 20:32
Przepraszam za drobne opóźnienie ze startem, dopiero teraz doszedłem do siebie po eurowizyjnej gorączce.
Reguły edycji:
Tematami edycji są:
Zgłoszenia:
Każde zgłoszenie z linkiem do wykonania należy umieścić w osobnym temacie.
Wzór tytułu tematu: [ESC]/[DOW]* Uczestnik - Tytuł piosenki
Wzór tytułu tematu z duetem: [ESC]/[DOW]* Uczestnik_1 & Uczestnik_2 - Tytuł piosenki
( * - [ESC] dla Eurowizji 2022, [DOW] dla Piosenki Dowolnej)
Terminarz
Mam nadzieję, że populacja śpiewaków jeszcze nie wymarła na tym forum i że uda nam się zebrać wymagane minimum pięciu uczestników. Miłego śpiewania!
Reguły edycji:
- obowiązuje regulamin konkursu
- tematami edycji są Eurowizja 2022 oraz Piosenka Dowolna
- każdy może nagrać maksymalnie po jednym wykonaniu solowym oraz po jednym duecie do każdego z tematów (czyli łącznie 4)
- aby wziąć udział, wystarczy zgłosić przynajmniej jedno z powyższych nagrań
- nie wolno powtarzać piosenek zgłoszonych już wcześniej do tej samej edycji
Tematami edycji są:
- Eurowizja 2022 - jedna z 40 tegorocznych piosenek eurowizyjnych
- Piosenka Dowolna - piosenka, która nie kwalifikuje się do tematu Eurowizji 2022; poza tym bez żadnych ograniczeń
Zgłoszenia:
Każde zgłoszenie z linkiem do wykonania należy umieścić w osobnym temacie.
Wzór tytułu tematu: [ESC]/[DOW]* Uczestnik - Tytuł piosenki
Wzór tytułu tematu z duetem: [ESC]/[DOW]* Uczestnik_1 & Uczestnik_2 - Tytuł piosenki
( * - [ESC] dla Eurowizji 2022, [DOW] dla Piosenki Dowolnej)
Terminarz
- 17.05.2022 - 12.06.2022 - zgłoszenia
- 13.06.2022 - 24.06.2022 - głosowanie
- 26.06.2022 - wieczorek z ogłoszeniem wyników
Mam nadzieję, że populacja śpiewaków jeszcze nie wymarła na tym forum i że uda nam się zebrać wymagane minimum pięciu uczestników. Miłego śpiewania!
- Klan :
Re: Reguły edycji + terminarz
Pon 13 Cze - 10:39
Jak wygląda sytuacja ze zgłoszeniami - każdy widzi. Termin minął, a z wykonaniami tylko jednego (!) uczestnika (czyli moimi) konkurs ruszyć nie może. Biorąc pod uwagę fakt, że to przecież edycja poeurowizyjna, która zawsze cieszyła się największym zainteresowaniem, to w ogóle cała przyszłość Karakoze maluje się w ciemnych barwach.
Doszły mnie jednak głosy, że zainteresowanie jest i że warto przedłużyć okres zgłoszeń - niech tak będzie. Lepsze to niż całkowite złożenie broni. Zgłoszenia pozostają otwarte, na razie bez konkretnego terminu. Pod koniec czerwca podejmę dalsze decyzje. Jeśli do tego czasu uzbieramy wymaganą liczbę 5 uczestników (albo chociaż się do tego limitu zbliżymy na tyle, żeby pojawiła się nadzieja), to konkurs będzie miał szansę się odbyć, a jeśli nie, to być może w tym roku (a kto wie czy nie tylko w tym) trzeba będzie odpuścić.
Doszły mnie jednak głosy, że zainteresowanie jest i że warto przedłużyć okres zgłoszeń - niech tak będzie. Lepsze to niż całkowite złożenie broni. Zgłoszenia pozostają otwarte, na razie bez konkretnego terminu. Pod koniec czerwca podejmę dalsze decyzje. Jeśli do tego czasu uzbieramy wymaganą liczbę 5 uczestników (albo chociaż się do tego limitu zbliżymy na tyle, żeby pojawiła się nadzieja), to konkurs będzie miał szansę się odbyć, a jeśli nie, to być może w tym roku (a kto wie czy nie tylko w tym) trzeba będzie odpuścić.
- cryo_official_profileUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 164
Sro 22 Cze - 13:29
mam pare rzeczy ponagrywanych, raczej sie zglosze, nie wiem jak reszta
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sro 22 Cze - 13:31
Ja też w końcu nagram. Obiecuje
Czw 30 Cze - 17:26
Ludzie dawajcie. Ja chce nagrać jeszcze jedną, ale mam mały problem natury technicznej. Chciałam swoja autorska piosenkę wsadzic.
Fenistil lubi ten post
- Klan :
Czw 30 Cze - 19:40
Słyszeliście? Proszę się zgłaszać, to będzie nagroda w postaci piosenki od Flo.
Próbowałem robić jakieś rozeznanie i niestety nie wygląda, żeby ktoś oprócz naszej czwórki planował start... (no chyba, że @justi578 faktycznie nas czymś zaskoczy ). Jedyne co mi pozostaje, to ustalić kolejny termin na północ 10 lipca - dość czasu, żeby kto chce się jeszcze zgłosił. W przeciwnym razie chyba trzeba będzie sobie dać spokój (a przynajmniej z twardymi terminami).
Próbowałem robić jakieś rozeznanie i niestety nie wygląda, żeby ktoś oprócz naszej czwórki planował start... (no chyba, że @justi578 faktycznie nas czymś zaskoczy ). Jedyne co mi pozostaje, to ustalić kolejny termin na północ 10 lipca - dość czasu, żeby kto chce się jeszcze zgłosił. W przeciwnym razie chyba trzeba będzie sobie dać spokój (a przynajmniej z twardymi terminami).
justi578 lubi ten post
- Klan :
Pon 11 Lip - 0:25
Jako że w końcu pojawiła się realna nadzieja na rozpoczęcie tej edycji, to pomimo minięcia kolejnego terminu zrobimy tak:
- @cryo_official_profile ma już coś nagrane - czekamy na zgłoszenie
- @Dawid obiecał ukończyć prace nad swoimi nagraniami w najbliższym tygodniu
Tak więc nie ustalam już nowego terminu. Wystartujemy, gdy zgłoszenia od obu powyższych użytkowników wpłyną. Chyba mogę realistycznie założyć, że faktycznie stanie się to w ciągu kilku najbliższych dni. Dam wtedy jeszcze raz oficjalnie znać, że głosowanie rusza. Jeśli ktoś inny przypadkiem jeszcze chciałby się w tym czasie zgłosić, to zapraszam, a terminy obgadam wtedy jeszcze raz ze wszystkimi zainteresowanymi.
- @cryo_official_profile ma już coś nagrane - czekamy na zgłoszenie
- @Dawid obiecał ukończyć prace nad swoimi nagraniami w najbliższym tygodniu
Tak więc nie ustalam już nowego terminu. Wystartujemy, gdy zgłoszenia od obu powyższych użytkowników wpłyną. Chyba mogę realistycznie założyć, że faktycznie stanie się to w ciągu kilku najbliższych dni. Dam wtedy jeszcze raz oficjalnie znać, że głosowanie rusza. Jeśli ktoś inny przypadkiem jeszcze chciałby się w tym czasie zgłosić, to zapraszam, a terminy obgadam wtedy jeszcze raz ze wszystkimi zainteresowanymi.
Dawid lubi ten post
- Klan :
Pon 18 Lip - 23:48
Nareszcie się udało! Jest 5 uczestników, więc dam jeszcze ostatnie 24h dla maruderów i zamknę zgłoszenia o północy z wtorku na środę, a potem od razu ruszamy z głosowaniem.
Dawid lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: