WYNIKI
+4
Liver
Yngwie / admin
KarolStark
Morison
8 posters
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Nie 29 Maj - 22:52
WYNIKI FINAŁU 53. EDYCJI PIOSENKI DLA FORUM
[You must be registered and logged in to see this link.]
1. HOLANDIA: Son Mieux - 1992 - 96 pkt. (Yngwie)
2. POLSKA: Ofelia - Samuraj (Helena) - 95 pkt. (Sebek)
3. PORTUGALIA: EU.CLIDES - Venham Mais 7 - 78 pkt. (Dawid)
4. NORWEGIA: girl in red - rue - 76 pkt. (Aleks)
5. WYSPY OWCZE: Brimheim - Exquisite Bliss - 73 pkt. (vestmann)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gratulujemy Yngwie trzeciego zwycięstwa w PdF!
Dziękuję Wam bardzo za udział w tej edycji. Widzimy się w następnej, którą poprowadzi chyba [You must be registered and logged in to see this link.] Odbędzie się ona w Amsterdamie!
1. HOLANDIA: Son Mieux - 1992 - 96 pkt. (Yngwie)
2. POLSKA: Ofelia - Samuraj (Helena) - 95 pkt. (Sebek)
3. PORTUGALIA: EU.CLIDES - Venham Mais 7 - 78 pkt. (Dawid)
4. NORWEGIA: girl in red - rue - 76 pkt. (Aleks)
5. WYSPY OWCZE: Brimheim - Exquisite Bliss - 73 pkt. (vestmann)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gratulujemy Yngwie trzeciego zwycięstwa w PdF!
Dziękuję Wam bardzo za udział w tej edycji. Widzimy się w następnej, którą poprowadzi chyba [You must be registered and logged in to see this link.] Odbędzie się ona w Amsterdamie!
Yngwie / admin, Liver, Drover and Aleks lubią ten post
Re: WYNIKI
Nie 29 Maj - 22:54
no kto sie spodziewal ze wygra muza podjebana z EUROSONGS
KarolStark and cryo_official_profile lubią ten post
Nie 29 Maj - 22:58
No poprostu szok i niedowierzanie! Dziękuję za wszystkie punkty te mniejsze i te większe. Gratki dla drugiego miejsca, któremu przyznałem 10 pkt i dla mojej dwunastki, która ostatecznie zakończyła na 4 miejscu. W kolejnej edycji widzimy się w Amsterdamie.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
Aleks lubi ten post
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Nie 29 Maj - 23:29
Brawo Yngwie, chociaż bardzo zwykła piosenka i zwycięzca.
Było wiadomo, że nienadzwyczajna edycja to i nic nadzwyczajnego się za bardzo nie wydarzy. Dziwi mnie jednak tak niskie miejsce Niemiec. Piosenka wydawało się w sam raz, bo jak na ten zestaw wyróżnia się a przy tym nikt nie napisze "przeszkadza mi ten głos/język/dźwięk/uż...a nie czekaj". A jest przedostatnia. Jaworowicz powinna się tym zająć. Również tym, że ja natłukłem tyle punktów. Dziękuję bardzo i tym, na których liczyłem i tych, którzy mnie zaskoczyli. Doceniam to.
Było wiadomo, że nienadzwyczajna edycja to i nic nadzwyczajnego się za bardzo nie wydarzy. Dziwi mnie jednak tak niskie miejsce Niemiec. Piosenka wydawało się w sam raz, bo jak na ten zestaw wyróżnia się a przy tym nikt nie napisze "przeszkadza mi ten głos/język/dźwięk/uż...a nie czekaj". A jest przedostatnia. Jaworowicz powinna się tym zająć. Również tym, że ja natłukłem tyle punktów. Dziękuję bardzo i tym, na których liczyłem i tych, którzy mnie zaskoczyli. Doceniam to.
xclolka lubi ten post
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 639
Pon 30 Maj - 8:16
Taka sympatyczna edycja, a znowu random winner : )
Dzięki xclolka, Aleks i Rahei za 8
Dzięki xclolka, Aleks i Rahei za 8
Aleks and xclolka lubią ten post
- xclolkaUżytkownik
- Liczba postów : 66
Pon 30 Maj - 14:32
no ładna, fajna, zadbana edycja. wynik mnie w sumie nie dziwi
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Pon 30 Maj - 14:56
Dziękuję za ponowne docenienie mojego wyboru. Nie ukrywam, że dość dużo czasu poświęciłem na poszukiwania, więc tym bardziej jest satysfakcja. Czy deja vu z I serii da mi również podium w kolejnej edycji???
Aleks lubi ten post
- justi578Użytkownik
- Klan :
Liczba postów : 221
Pon 30 Maj - 16:38
Niesamowicie cieszy mnie drugie miejsce Ofelii, genialna piosenka, nie mogę się od niej oderwać od kilku dni
Fajna edycja, dużo super piosenek. Gratuluję zwycięzcy i dziękuję za wszystkie głosy oddane na mnie
Fajna edycja, dużo super piosenek. Gratuluję zwycięzcy i dziękuję za wszystkie głosy oddane na mnie
Sebek lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: