Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2288

UKRAINA: serpentwithfeet - Same Size Shoe Empty UKRAINA: serpentwithfeet - Same Size Shoe

Sro 12 Paź - 22:53
:ukraine: Слава Україні! :ukraine:
Mam nadzieję, że będę godnie reprezentował ten wspaniały kraj.

UKRAINA: serpentwithfeet - Same Size Shoe Serpentwithfeet-A-Comma-Single-artwork-copy-1

Na start wylot do :usa: Stanów Zjednoczonych i zabranie stamtąd artysty o pseudonimie serpentwithfeet. Urodzony w Baltimore, a obecnie tworzący w Brooklynie w Nowym Jorku. Jest synem dyrektora chrześcijańskiego gospelowego chóru, co bardzo mocno wywarło wpływ na tworzoną przez niego muzykę. Ta twórczość jest niejednoznaczna. Próby sklasyfikowania przyniosły określenia takie jak barokowy pop, eksperymentalny soul, alternatywne r&b.

Wybrany przeze mnie utwór jednak nie będzie aż tak udziwniony jak twórczość sprzed lat. "Same Size Shoe" to kojący poetycki kawałek o istocie dopasowania w miłosnym związku. Najzwyczajniej nie każdy do siebie pasuje. Do związku potrzebny jest ktoś z metaforycznym "tym samym rozmiarem buta". Najciekawsze wersy:

"Nie mogę kochać nikogo, dopóki nie zmierzę jego stóp"

"Moja ciocia ma rację, nie pieprz się z facetem"

"Chłopcze, masz moje zaufanie, bo jestem taki jak ty"

Skrót: 2:34

Fenistil lubi ten post

Gość
Gość

UKRAINA: serpentwithfeet - Same Size Shoe Empty Re: UKRAINA: serpentwithfeet - Same Size Shoe

Pią 14 Paź - 11:01
:ukraine: Слава Україні! :ukraine:
KarolStark
KarolStark
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Lolita

Liczba postów : 984
https://www.lecznicadrcocktora.pl/asystentka

UKRAINA: serpentwithfeet - Same Size Shoe Empty Re: UKRAINA: serpentwithfeet - Same Size Shoe

Pią 14 Paź - 22:13
Слава Україні!!!!!

Dawid lubi ten post

Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

Pią 21 Paź - 1:13
Ładnie wypada temat tego utworu, naprawdę uroczy obrazek się z tego wszystkiego wyłania. Muzycznie też jest bardzo intrygująco już od pierwszych dźwięków i ten lekki, specyficzny charakter jest zachowany aż do końca. No i uniwersalny plus: prawie są tu trąbki. Język 3

Dawid lubi ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: