- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
BELGIA: LOBODA - Słuczajnaja
Nie 27 Lis - 22:34
W 63 edycji Piosenki dla Forum, Belżik będzie reprezentować uosobienie artyzmu, muzyki, talentu, daru, wirtuozerii, kunsztu, sztuki i maestrii....
Svietlana LOBODA. Największa ukraińska ARTystka oraz PATRIOTKA powraca do PdF po raz trzeci (po zajeciu 7 msc w 1 edizione mimo ze kazdy wie ze powinna byla win #суперстар oraz po BEZCZELNYM flopisku w 42 edizione) by ponownie rozjebac dacze ..tym razem w Tunisie. my3a z plyty H2Lo4 wystarczy kropla, tytul случайная (przypadkowa), lecz w tej piesni przypadku znaleźć się nie da. skrót od 3:40
Svietlana LOBODA. Największa ukraińska ARTystka oraz PATRIOTKA powraca do PdF po raz trzeci (po zajeciu 7 msc w 1 edizione mimo ze kazdy wie ze powinna byla win #суперстар oraz po BEZCZELNYM flopisku w 42 edizione) by ponownie rozjebac dacze ..tym razem w Tunisie. my3a z plyty H2Lo4 wystarczy kropla, tytul случайная (przypadkowa), lecz w tej piesni przypadku znaleźć się nie da. skrót od 3:40
KarolStark, Sebek and Aleks lubią ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Re: BELGIA: LOBODA - Słuczajnaja
Nie 27 Lis - 23:50
blagam niech ktoś ze starych ludzi mi pomoże. pamietam ten song i okładke, ale niby nie było go w KP xD. skąd mogę pamiętać? ktoś miał to w pre??
Łosoś and Sebek lubią ten post
Re: BELGIA: LOBODA - Słuczajnaja
Pon 28 Lis - 0:01
ja mialam.... w BELARUSIAN FESTIVALEN
Dawid, Łosoś and Sebek lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: