FRANCJA: Swiernalis - Kolekcja piękności
Nie 31 Mar - 0:00
Francję w 2. edycji Piosenki dla Forum, która odbędzie się w Wilnie, reprezentować będzie polski wokalista Swiernalis z utworem Kolekcja piękności.
W żółtym świetle jarzeniówek, gdzie nie widać Twoich ust,
które drżą, gdy kłamiesz, a może nie wiem już,
czy śmiechem zmiotłaś popiół, co pokrywał mi serce i pierwszy raz odżyłem i nie chcę już więcej,
nigdy więcej mnie nie traktuj jak człowieka,
wolę być zwierzęciem, które śpi u Twoich stóp,
które tylko warczy, ale ciągle czeka, tylko warczy,
bo nie rozumie słów.
Miłego słuchania!
W żółtym świetle jarzeniówek, gdzie nie widać Twoich ust,
które drżą, gdy kłamiesz, a może nie wiem już,
czy śmiechem zmiotłaś popiół, co pokrywał mi serce i pierwszy raz odżyłem i nie chcę już więcej,
nigdy więcej mnie nie traktuj jak człowieka,
wolę być zwierzęciem, które śpi u Twoich stóp,
które tylko warczy, ale ciągle czeka, tylko warczy,
bo nie rozumie słów.
Miłego słuchania!
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Re: FRANCJA: Swiernalis - Kolekcja piękności
Nie 31 Mar - 13:27
Bardzo przyjemna, relaksująca piosenka. Myślę, że wyróżni się na tle stawki i to zdecydowanie pozytywnie. Francja kolejny raz ze świetnym wyborem.
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Pon 1 Kwi - 0:32
W.O.W... Nigdy nie czułem takiej dwubiegunowości przy słuchaniu piosenki - to jest piękne, przyjemne, oryginalne, ale i zarazem trochę chaotyczne i męczące. Przez 2/3 utworu jest spokojnie, ale cały ten klimat się zaburza przez to niepotrzebne [moim zdaniem] mocne wejście. Dobrze, że na końcu wraca ten spokój, w którym zakochałem się na początku. Nie wiem jeszcze jak to nie ocenię, ale życzę powodzenia!
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Pią 5 Kwi - 0:34
Bardzo interesująca propozycja! Jest specyficzna i niektórych pewnie zgubi już na starcie, ale ja w to wsiąkam ze sporą przyjemnością. Przez większość czasu jest bardzo lirycznie i utwór powoli buduje nastrój do wielkiego wybuchu, ale i tak największe wrażenie pozostawia po sobie ta ponownie spokojna końcówka.
Powodzenia!
Powodzenia!
Pozwolenia na tym forum: