NORWEGIA: Closterkeller - Dlaczego noszę broń
+2
Aleks
Drover
6 posters
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
NORWEGIA: Closterkeller - Dlaczego noszę broń
Nie 31 Mar - 0:15
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Re: NORWEGIA: Closterkeller - Dlaczego noszę broń
Nie 31 Mar - 21:34
Jak wchodzę do tematu z Twoim utworem, zawsze wiem, że mogę się spodziewać czegoś innego niż wszędzie indziej. Utwór nie jest młody, ale to w żadnym wypadku nie przeszkadza w jego odbiorze. Co do odbioru, bardzo podobają mi się zwrotki - ba, uważam, że one są świetne, ale gdy nadchodzi refren, ogarnia mnie przerażenie... Refreny są dla mnie zdecydowanie za ciężkie, powiem szczerze, że się ich wręcz boję... Ale mimo to, bardzo doceniam za "inność" i życzę powodzenia!
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Wto 2 Kwi - 19:08
Pisałeś na wynikach, że wystawiasz coś ciężkiego (ostrego?), więc rzuciłem ad hoc "Closterkeller?" Rzeczywiście, jest grubo. Budujące napięcie zwrotki, wciskający pedał gazu refren, bardzo charyzmatyczna Anja Orthodox. Fajny wybór, z pewnością nada sporo kolorytu tej edycji
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Wto 2 Kwi - 23:13
Zwrotki fajnie budują napięcie, do tego ten głos No i nie da się ukryć, że czuć ducha starych lat. Co do refrenu - mam uczucia podobnie jak @Aleks. Dla mnie jest on za ciężki, agresywny i nieco przytłaczający. Jednak mimo wszystko, że pojawił się taki utwór, który wyłamuje się z różnych odmian indie i alternatyw, które wydaję mi się, że powinny dominować w tej edycji.
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Czw 4 Kwi - 17:51
Takkkkk Nie spodziewałem się, że ktoś wystawi coś starszego, a tu jednak. Wybór zdecydowanie lepszy niż ostatnio. Może podzielić mocno nasze głosowanie. Ciekawe jakie zajmie miejsce.
Powodzenia ^^
Powodzenia ^^
- ContratiempoUżytkownik
- Liczba postów : 58
Czw 4 Kwi - 20:56
Utwór z potencjałem, ale ten refren.. jakoś mi nie podchodzi
Pozwolenia na tym forum: