Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Drover
Drover
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 782

NORWEGIA: Closterkeller - Dlaczego noszę broń Empty NORWEGIA: Closterkeller - Dlaczego noszę broń

Nie 31 Mar - 0:15
NORWEGIA: Closterkeller - Dlaczego noszę broń 52669610 :norway: Norwegię :norway: w 2. Edycji Piosenki dla Forum reprezentował będzie polski zespół :poland: Closterkeller :poland: z utworem "Dlaczego noszę broń". Piosenka pochodzi z wydanego w 1995 roku czwartego albumu grupy zatytułowanego "Scarlet".
Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 948

NORWEGIA: Closterkeller - Dlaczego noszę broń Empty Re: NORWEGIA: Closterkeller - Dlaczego noszę broń

Nie 31 Mar - 21:34
Jak wchodzę do tematu z Twoim utworem, zawsze wiem, że mogę się spodziewać czegoś innego niż wszędzie indziej. Szeroki uśmiech Utwór nie jest młody, ale to w żadnym wypadku nie przeszkadza w jego odbiorze. Co do odbioru, bardzo podobają mi się zwrotki - ba, uważam, że one są świetne, ale gdy nadchodzi refren, ogarnia mnie przerażenie... Refreny są dla mnie zdecydowanie za ciężkie, powiem szczerze, że się ich wręcz boję... Ale mimo to, bardzo doceniam za "inność" i życzę powodzenia! Uśmiech
Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

NORWEGIA: Closterkeller - Dlaczego noszę broń Empty Re: NORWEGIA: Closterkeller - Dlaczego noszę broń

Wto 2 Kwi - 19:08
Pisałeś na wynikach, że wystawiasz coś ciężkiego (ostrego?), więc rzuciłem ad hoc "Closterkeller?" Szeroki uśmiech Rzeczywiście, jest grubo. Budujące napięcie zwrotki, wciskający pedał gazu refren, bardzo charyzmatyczna Anja Orthodox. Fajny wybór, z pewnością nada sporo kolorytu tej edycji Uśmiech
Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 919

Wto 2 Kwi - 23:13
Zwrotki fajnie budują napięcie, do tego ten głos Serce No i nie da się ukryć, że czuć ducha starych lat. Co do refrenu - mam uczucia podobnie jak @Aleks. Dla mnie jest on za ciężki, agresywny i nieco przytłaczający. Jednak mimo wszystko, że pojawił się taki utwór, który wyłamuje się z różnych odmian indie i alternatyw, które wydaję mi się, że powinny dominować w tej edycji.
Dastame
Dastame
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 901

Czw 4 Kwi - 17:51
Takkkkk Szeroki uśmiech Nie spodziewałem się, że ktoś wystawi coś starszego, a tu jednak. Wybór zdecydowanie lepszy niż ostatnio. Może podzielić mocno nasze głosowanie. Ciekawe jakie zajmie miejsce.

Powodzenia ^^
Contratiempo
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 58

Czw 4 Kwi - 20:56
Utwór z potencjałem, ale ten refren.. jakoś mi nie podchodzi 😢
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: