- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
ARMENIA: Doda - Nie mam dokąd wracać
Nie Mar 31, 2019 12:27 pm
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Re: ARMENIA: Doda - Nie mam dokąd wracać
Nie Mar 31, 2019 11:35 pm
Bardzo dobra i ciekawa ballada od Dody z jej najnowszego krążka - mimo, iż wystawiasz znanego i popularnego artystę, fajnie, że wystawiasz to, co lubisz i to, czego sam słuchasz. Armenia trzyma poziom - powodzonka!
Wto Kwi 02, 2019 3:16 pm
Osobiście Doda po opuszczeniu Virgin zawsze kojarzyła mi się z niezbyt ambitnymi popowymi piosenkami (jedynie Chimera była taką odskocznią, czasami sobie podsłuchiwałem), ale jej "dojrzały" album to jest już coś - Doda stała się Dorotą i jak najbardziej ta przemiana mi się podoba (porównałbym to nawet do przeistoczenia poczwarki w motyla) :P
Co do konkursowego utworu to jestem zauroczony, ładny teledysk i mocny głos Doroty w takim intymnym, balladowym wydaniu - jestem na tak.
powodzenia.
Co do konkursowego utworu to jestem zauroczony, ładny teledysk i mocny głos Doroty w takim intymnym, balladowym wydaniu - jestem na tak.
powodzenia.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Wto Kwi 02, 2019 10:13 pm
Mnie się jej nowy album niezbyt podoba, te covery brzmią tak płasko... Ale "Nie wolno płakać" i "Nie mam dokąd wracać" to akurat dwie najlepsze piosenki stamtąd i chyba ogólnie w solowej karierze Dody.
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Wto Kwi 09, 2019 9:46 pm
Wilk w polskojęzycznej i Doda? Z jakiegoś powodu nie jestem zaskoczony. :P
Sama piosenka jest w moim odczuciu raczej średnia, ale za to bardzo ładnie eksponuje głęboki głos Dody, którego słucha się ze sporą przyjemnością. Powodzenia!
Sama piosenka jest w moim odczuciu raczej średnia, ale za to bardzo ładnie eksponuje głęboki głos Dody, którego słucha się ze sporą przyjemnością. Powodzenia!
Pozwolenia na tym forum: