- vv.Użytkownik
- Klan :
Liczba postów : 53
Sro 3 Sty - 22:03
w związku z tym, że jestem zapominalska ciotka, głosowanie w tamtejszym finale też robiłem na ostatni moment (przepraszam wszystkich prowadzących za bycie ich koszmarem...), w pośpiechu oraz drodze do sauny, więc już dosłownie na sam koniec edycji zapoznałem się z tą absolutną perełką i potem tak w tych upałach siedziałem upojony; melancholia, piękny rytm, charme i szyk w typie elegancko electronichnym
wtedy w związku z tym też nie zdążyłem podziękować sis @KarolStark za wystawienie tej cudowności - a jest za co, bo minęło już trochę czasu, a ja nadal zapętlam i wygląda na to, że dołączy ona do panteonu moich ukochanych pamiątek z KP jak "Heart on the Line" czy "Salvaje"
applaus applaus i buzi dla Cb kochana
wtedy w związku z tym też nie zdążyłem podziękować sis @KarolStark za wystawienie tej cudowności - a jest za co, bo minęło już trochę czasu, a ja nadal zapętlam i wygląda na to, że dołączy ona do panteonu moich ukochanych pamiątek z KP jak "Heart on the Line" czy "Salvaje"
applaus applaus i buzi dla Cb kochana
Dawid, Daniell and KarolStark lubią ten post
Re: FRANCJA: MEROL - Applaus
Sro 3 Sty - 22:18
dziekuje za ten przepiekny pelen serca i czulosci KOMENTARZ moja myla .... oby moje kolejne bopy przypadly Ci do gustu
Dawid, Daniell and vv. lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: