Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

LIECHTENSTEIN: Czesław Śpiewa - Nienawidzę Cię Polsko Empty LIECHTENSTEIN: Czesław Śpiewa - Nienawidzę Cię Polsko

Czw 4 Kwi - 15:58
:liechtenstein: :liechtenstein: :liechtenstein:

LIECHTENSTEIN: Czesław Śpiewa - Nienawidzę Cię Polsko Czes-aw-s-piewa-facebook

Ciekawy, mądry utwór. Aż dziwne, że nie pojawił się ani razu w KP, ale wynik pewnie da mi odpowiedź dlaczego Szeroki uśmiech

:liechtenstein: :poland: Wideo (od 0:25)
Audio
:poland: :liechtenstein:
Poland
Poland
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 818

LIECHTENSTEIN: Czesław Śpiewa - Nienawidzę Cię Polsko Empty Re: LIECHTENSTEIN: Czesław Śpiewa - Nienawidzę Cię Polsko

Czw 4 Kwi - 19:36
Niestety nie trawię zbytnio tego gości i jego twórczości - 4/10 :(
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

LIECHTENSTEIN: Czesław Śpiewa - Nienawidzę Cię Polsko Empty Re: LIECHTENSTEIN: Czesław Śpiewa - Nienawidzę Cię Polsko

Czw 4 Kwi - 22:28
A ja bardzo lubię Czesława. Uśmiech Ten utwór znam od jakiegoś czasu (co wbrew pozorom wcale nie jest dla mnie w tej edycji tak częste) i choć muzycznie jest moim zdaniem słabiej niż w jego typowym repertuarze, to świetnym tekstem piosenka rzeczywiście mocno nadrabia.

Powodzenia!
Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 948

Sob 6 Kwi - 0:09
Absolutnie zgadzam się z @Fenistil - tekst jest genialny, ale dla mnie reszta jest mocno męcząca... Lubię Czesława, ale nie w takim repertuarze i w sumie nie wiem, jak ustosunkuję się do piosenki w głosowaniu... Mimo to, życzę powodzenia! Wink
Drover
Drover
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 782

Sob 6 Kwi - 9:57
Na pewno na plus zasługuje ciekawy, niebanalny tekst. Największą wadą dla mnie jest głos Czesława, bo niestety irytuje mnie on i przez to ciężko mi się tego słucha... Ale fajnie, że dajesz coś swojego, bo w tej edycji połowa piosenek brzmi tak samo, ta na pewno się wyróżnia. Wink
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: