- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Nie 21 Kwi - 0:19
W 3 odsłonie PDF w edycji "krajowej" w barwach wystąpi wokalistka Keren Ann z utworem "Lay Your Head Down" z jej piątej studyjnej imiennej płyty wydanej w 2007 roku.[/b]
Re: IZRAEL: Keren Ann - Lay Your Head Down
Czw 2 Maj - 14:11
jest w tym utworze jakaś nuta nostalgii, czegoś co bardzo mi się podoba chociaż sam utwór zdaje się być nieco ciężki i mimo to chce się go słuchać do samego końca. Na plus przyjemny głos Keren, po za tym to jest bezpieczny utwór. ciekawe jaki będzie wynik końcowy, życzę powodzenia.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
Pią 3 Maj - 12:57
Keren Ann poznałem niedawno i bardzo przypadły mi do gustu jej utwory, szczególnie w języku francuskim Zgodze się z Yngwiem, że piosenka ma "to coś". Jak dla mnie jeden z lepszych utworów tej edycji. Życzę powodzenia
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Pią 10 Maj - 22:11
Niesamowicie podoba mi się tutaj ta bogata w instrumenty linia melodyczna, która nadaje utworowi specyficznego, relaksującego klimatu. No i klaskanko!
Mój zachwyt hamuje nieco powtarzalność w tekście, przez co po pewnym czasie nieco wieje monotonią. Tak czy inaczej cieszę się, że piosenka spodobała się PdFowiczom i powalczy o wysokie miejsca.
Mój zachwyt hamuje nieco powtarzalność w tekście, przez co po pewnym czasie nieco wieje monotonią. Tak czy inaczej cieszę się, że piosenka spodobała się PdFowiczom i powalczy o wysokie miejsca.
Pozwolenia na tym forum: