ESTONIA: Elina Nechayeva - La voce dell'alba
+4
Dawid
Aro
Drover
Dastame
8 posters
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
ESTONIA: Elina Nechayeva - La voce dell'alba
Wto 23 Kwi - 18:17
Preselekcje Estońskie zwyciężyła Elina Nechayeva z piosenką La voce dell'alba .
Boski song Elinki
Wielkie podziękowania za głosy dla:
Cryo, Łosoś, Liver, Aleks, Szymek, Aro, Drover, KarolStark, Sebek, Fenistil, Skrzeczek, Xytros, Morison, marjuz, Darka, Poland
Jesteście sztos <3
Boski song Elinki
Wielkie podziękowania za głosy dla:
Cryo, Łosoś, Liver, Aleks, Szymek, Aro, Drover, KarolStark, Sebek, Fenistil, Skrzeczek, Xytros, Morison, marjuz, Darka, Poland
Jesteście sztos <3
- GośćGość
Re: ESTONIA: Elina Nechayeva - La voce dell'alba
Wto 23 Kwi - 18:48
uzyszkodnicy pdf znowu pokazali ze nie maja gustu [ZOBACZ JAK!]
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Wto 23 Kwi - 18:57
Uff, dobrze, że nie Kerli, bo nie mogę znieść muzyki tej dziewczyny. Najlepsza piosenka wygrała! Elina - klasa sama w sobie. Powodzenia.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Wto 23 Kwi - 19:04
Ojej xd Niestety wygrała najgorsza propozycja z pre. No niestety nie jest kompletnie to mój rodzaj muzyki, po prostu nie. Jednak na plus fakt, że jednak jest to nieco lepsze od przeokropnej La Forzy. Cóż, myślę, że fani Estonki z pewnością pomagam i mam nadzieję, że kolejne Twoje wybory będą o wiele lepsze
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Wto 23 Kwi - 20:14
Już chciałem zrównać z ziemią, ale zaskoczyłem się faktem, że nie jest to kiczowate guwno jak "La Forza". Naprawdę dostojny i porządny kawałek! Ciary! Taka właśnie powinna być moim zdaniem opera. Eurowizyjnej sieczki jej nie wybaczę.
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Wto 23 Kwi - 22:48
bosski wybór, bosski utwór. Tallinn 04, kisses
.....................................
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Sro 24 Kwi - 23:10
Uciekanie się do artystów eurowizyjnych lub okołoeurowizyjnych jest zazwyczaj mało interesującym wyborem i mocnym pójściem na łatwiznę.Widząc skład Twoich preselekcji miałem już w głowie jasno zarysowany scenariusz - niech tylko "ten trzeci" okaże się choćby niezły, to dostanie mój głos jako jedyna ciekawa i kreatywna propozycja. I choć okazał się on bardzo dobry, to jednak potem przyszła kolej na Elinkę, która natychmiast mnie oczarowała. To naprawdę świetny utwór! Stylistyka oczywiście nie każdemu przypadnie do gustu, ale ja mam do opery pewną słabość i klasyczny ton tego utworu bardzo do mnie przemawia.
Wynik może być baaaaardzo różny, więc czekam z zaciekawieniem. Powodzenia!
Wynik może być baaaaardzo różny, więc czekam z zaciekawieniem. Powodzenia!
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Czw 25 Kwi - 1:22
Bosska Elinka zamiotła inne piosenki w Twoich preselekcjach pod dywan. To jest po prostu niesamowite - mistyczna opera, która ogromnie za sobą pociąga i czaruje... I ten głos... Ah... Uwielbiam patetyczne utwory, "La voce dell'alba" z pewnością do takich należy... Nigdy nie czułem czegoś takiego przy przesłuchaniu jakiegokolwiek utworu, co czuję słuchając ten utwór... Nie wiem, co mogę napisać więcej... Kocham ogromnie...
- GośćGość
Czw 25 Kwi - 19:10
Na początku byłem bardzo zawiedziony, że to nie Kerli wygrała, ale jak słucham sobie teraz Eliny, to jednak wybór nie jest zły, na pewno można wczuć się w niepowtarzalny klimat, co bardzo wyróżnia tą piosenkę, gdzie wszystko jest akcentowane mocnym operowym głosem. Mimo, że to nie muzyka na codzień, można sobie od czasu do czasu wysłuchać, odrywając się od typowych radiowych kawałków. Finał pewno pozostaje formalnością, ale i tak życzę powodzenia!
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 920
Czw 25 Kwi - 19:29
Zapomniałem o głosowaniu w Twoich pre, ale mój głos poszedłby na zwycięską propozycję, także nic bym nie zmienił. :P
Co do samego utworu, jest oczywiście przebosski w każdym calu. <3 Życzę bardzo wysokiego miejsca.
Co do samego utworu, jest oczywiście przebosski w każdym calu. <3 Życzę bardzo wysokiego miejsca.
Pozwolenia na tym forum: